Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Πλημμύρισαν οι δρόμοι στα Σύβοτα - Έπεσε οροφή σχολείου στην Ηγουμενίτσα (VIDEO)

Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής και της Πολιτικής Προστασίας στα Σύβοτα

Δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από όλη την Ήπειρο μεταβαίνουν στα Σύβοτα προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα σοβαρά προβλήματα που έχουν ανακύψει από την καταιγίδα που χτύπησε το χωριό, όπως αναφέρει το thespro.gr.

Για την αντιμετώπιση των προβλημάτων έχουν κινηθεί ήδη δέκα οχήματα της Πυροσβεστικής από διάφορες περιοχές της Ηπείρου καθώς και ομάδα της ΕΜΑΚ.

Τα Σύβοτα έχουν μετατραπεί σε μία απέραντη λίμνη…. Τα νερά που κατέβηκαν από το βουνό κατέληξαν μέσα στον οικισμό προκαλώντας μεγάλες ζημιές σε καταστήματα και επιχειρήσεις.

Στο χωριό μεταβαίνουν μηχανήματα της Πολιτικής Προστασίας τόσο από την Περιφέρεια Ηπείρου όσο και από τον Δήμο Ηγουμενίτσα.

Η κατάσταση είναι δύσκολη και οι κάτοικοι τονίζουν ότι μέσα σε λίγα λεπτά ένα μεγάλο ποτάμι πλημμύρισε τα πάντα.

Με την πρώτη Φθινοπωρινή βροχή εμφανίστηκαν και τα σοβαρά προβλήματα μόνωσης που έχει το κτήριο όπου στεγάζεται το 2ο Γενικό Λύκειο Ηγουμενίτσας.

Σήμερα το πρωί, μετά από τη 2η ώρα μαθημάτων, η διεύθυνση αποφάσισε τη διακοπή τους, καθώς οι περισσότερες τάξεις έσταζαν νερό από την οροφή τους.

Από καθαρή τύχη δεν τραυματίστηκε κάποιος από τους μαθητές, από την πτώση κομματιών της γύψινης οροφής.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Euro 2024: Χωρίς Έλληνα διαιτητή η τελική φάση
Ανακοινώθηκε η λίστα των διαιτητών της UEFA για τους αγώνες του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος - Δεν υπάρχει κάποιο ελληνικό όνομα
Euro 2024: Χωρίς Έλληνα διαιτητή η τελική φάση