Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Βιασμός 12χρονης: Αποφασισμένος να αποκαλύψει γνωστά ονόματα ο 53χρονος

«Αυτή η υπόθεση κρύβει πολλά. Θα έρθουν στην επιφάνεια ονόματα γνωστά από πολλούς χώρους»

"Ο 53χρονος ο οποίος επικοινώνησε πρώτα μαζί μου στις 11 Οκτωβρίου για να τον υπερασπιστώ, έδειχνε έκπληκτος, τρομαγμένος, συγκλονισμένος και έλεγε: "εγώ είμαι πατέρας παιδιού, έχω βοηθήσει την οικογένεια, κάποιοι θέλουν να με βλάψουν και να με παγιδεύσουν και να με εξοντώσουν".

Αυτό ανέφερε στον Status fm και στην Έφη Παφίτου ο γνωστός δικηγόρος Βασίλης Νουλέζας, ο οποίος μίλησε πρώτη φορά με τον προφυλακιστέο 53χρονο Ηλία Μίχο. 

"Ο 53χρονος, τον οποίο υπερασπίζεται τελικά άλλος συνάδελφος εξαιτίας δικής μου έλλειψης χρόνου, επέλεξε να αποδεχθεί ότι είχε σεξουαλική, ερωτική επαφή με την ανήλικη επανειλλημένα και για τα υπόλοιπα επιφυλάχθηκε. Αυτό τον συμβούλεψε ο κ. Χρονόπουλος" είπε ο κ. Νουλέζας και συνέχισε: "Μου μίλησε για τον εαυτό του. Ήταν τρομαγμένος. Μου είπε " Κοίταξε, ήδη η σύζυγος μου αποπέμφθηκε από γνωστό κομματικό συνδυασμό που ήταν μέλος, ήδη ο γιος μου απολύθηκε από την εφημερίδα στην οποία εργαζόταν".

"Αυτή η υπόθεση κρύβει πολλά. Θα έρθουν στην επιφάνεια ονόματα γνωστά από πολλούς χώρους και αυτά που λέω σίγουρα δεν είναι αποκύημα της φαντασίας μου. Είνα αποφασισμένος να ανοίξει το στόμα του και να αποκαλύψει πολλά. Δυστυχώς θα αποκαλυφθούν και άλλες περιπτώσεις κακοποίησης ανηλίκων", κατέληξε ο κ. Νουλέζας.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ   

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μεγάλη απεργία 24 ωρών: Ποιοι βάζουν λουκέτο - Χωρίς λεωφορεία η Θεσσαλονίκη
Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ - Στον ΟΑΣΘ μόνο 50 λεωφορεία τα οποία θα λειτουργούν με προσωπικό ασφαλείας, θα εξυπηρετούν τους πολίτες
Μεγάλη απεργία 24 ωρών: Ποιοι βάζουν λουκέτο - Χωρίς λεωφορεία η Θεσσαλονίκη