Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Βιασμός 12χρονης: Τα μηνύματα της μητέρας με τη σύζυγο του 53χρονου

«Θα χρειαστώ €100, όπως βλέπεις το έχω παγώσει»

Συγκλονίζουν οι ολοένα και περισσότερες αποκαλύψεις που έρχονται στο φως της δημοσιότητας αναφορικά με την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας με θύμα μία 12χρονη κοπέλα στον Κολωνό.

Υπενθυμίζεται πως μετά την κράτηση του Ηλία Μίχου ο οποίος κατηγορείται πως βίαζε και εξέδιδε το κοριτσάκι, και η μητέρα της 12χρονης βρέθηκε σήμερα ενώπιον της Δικαιοσύνης και έλαβε προθεσμία να απολογηθεί καθώς και η ίδια αντιμετωπίζει κατηγορίες για εμπλοκή στην εν λόγω υπόθεση. Την ίδια ώρα, και το όνομα της συζύγου του 53χρονου φαίνεται να έχει εμπλακεί στην υπόθεση με την ίδια να βγάζει σήμερα ανακοίνωση στην οποία μιλάει για «κανιβαλισμό» προσπαθώντας να διαχωρίσει τη θέση της.

Όπως μετέδωσε το μεσημέρι της Πέμπτης ο ALPHA και η εκπομπή Tlive, υπάρχουν μηνύματα που αντάλλαξαν η μητέρα της 12χρονης με την σύζυγο του Ηλία Μίχου από τις 3 Σεπτεμβρίου, λίγο πριν γίνει η καταγγελία στο ΑΤ Κολωνού έως τις 8 του ίδιου μήνα. Σύμφωνα με την εκπομπή, οι εν λόγω επικοινωνίες δεν υπάρχουν ακόμη στη δικογραφία, ωστόσο όπως όλα δείχνουν, αμέσως μετά την απολογία της την ερχόμενη Δευτέρα, θα συμπεριληφθούν.

Μητέρα 12χρονης: Σας παρακαλώ πολύ πρέπει να επικοινωνήσουμε. Έχω χάσει τη γη κάτω από τα πόδια.

Ακολουθεί μία αναπάντητη κλήση.

Τότε η μητέρα της 12χρονης στέλνει στη σύζυγο του 53χρονου τα χυδαία μηνύματα που έστελνε ο άνδρας της στο ανήλικο κοριτσάκι. Στις 13:29 πραγματοποιείται μια φωνητική κλήση διάρκειας 9 λεπτών, ενώ η μητέρα του κοριτσιού συνεχίζει να στέλνει στη σύζυγο του κατηγορούμενου τα άσεμνα μηνύματά του προς τη 12χρονη.

Στις 13:59 της ίδια ημέρας η μητέρα της 12χρονης ενημερώνει τη σύζυγο του 53χρονου ότι θα τον καταγγείλει για σεξουαλική παρενόχληση.

«Εγώ με όλα αυτά τα στοιχεία που έχω στα χέρια μου, πάω στο τμήμα για καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση ανηλίκου» γράφει.

Ακολουθούν δύο κλήσεις, στις 15:07 η μητέρα της 12χρονης στέλνει ένα ακόμη μήνυμα στη σύζυγο του 53χρονου λέγοντας της πως η ίδια δεν θέλει να φτάσουν στα άκρα αλλά την πιέζει η θεία του παιδιού που ανακάλυψε τα μηνύματα της φρίκης.

«Κι εγώ δεν θέλω να φτάσουμε στο άλλο άκρο να καταστραφούν δύο οικογένειες, όπως το είπες, αλλά με πιέζει η θεία του παιδιού ότι αν δεν το κάνω από εδώ εγώ, θα το κάνει αυτή από το νησί και δεν μπορώ να την ηρεμήσω. Πήγαν τα παιδιά λίγες μέρες να περάσουν καλά και κοίτα τι έχει γίνει. Δεν ξέρω ποιον να συγκρατήσω, γιατί δεν είμαι καλά κι εγώ με όλα αυτά. Κι εγώ να μην κάνω κάτι, είναι αποφασισμένη εκείνη κι αν δεν κάνω κάτι εγώ να το αναφέρω στην αστυνομία θα πάει μόνη της και θα έρθουν από εδώ να με καλέσουν, καταλαβαίνεις τι γίνεται… Είναι ένα ανήλικο παιδί. Πώς θα το αφήσω έτσι όλο αυτό να μην καταστραφεί το τέρας; Θα τον λυπηθώ;» Αυτά μου λένε. «Γιατί το αφήνεις έτσι;» μου λένε. Με παίρνουν από το νησί τηλέφωνο συνέχεια. Τι να πωωωωωω;» γράφει το sms.

Ακολουθεί μια ακόμη αναπάντητη κλήση.

Στις 10:00 το βράδυ η μητέρα του κοριτσιού πηγαίνει στο αστυνομικό τμήμα Κολωνού και κάνει την καταγγελία.

Τρεις ημέρες μετά την καταγγελία στις 6 Σεπτεμβρίου στέλνει και πάλι μηνύματα στην σύζυγο του 53χρονου.

Μητέρα 12χρονης: «Καλησπέρα»

Σύζυγος 53χρονου: «Καλησπέρα»

Στις 21:30 η σύζυγος του κατηγορούμενου πραγματοποιεί μία φωνητική κλήση 11 λεπτών με τη μητέρα του κοριτσιού να της απαντά με μία… καρδιά. Οι δύο γυναίκες συνομιλούν για δύο λεπτά.

Την επόμενη ημέρα στις 8 Σεπτεμβρίου η επικοινωνία των δύο γυναικών ξεκινά με μία αναπάντητη κλήση. Την ίδια ημέρα και ενώ έχει προηγηθεί η καταγγελία στην αστυνομία, η μητέρα του κοριτσιού ζητά από τη σύζυγο 100 ευρώ για να πάει τη μικρή στο γιατρό.

Μητέρα 12χρονης: Θέλω 100 ευρώ. Να πάω το παιδί με ΤΑΧΙ σε γιατρό και να πληρώσω τον γιατρό. Περιμένω την απάντησή σου για σήμερα.

Δείτε βίντεο:

Οι δύο γυναίκες μιλούν για 5 λεπτά και γίνεται μία ακόμη αναπάντητη κλήση.

Η μητέρα της 12χρονης συνεχίζει να ζητά χρήματα από τη σύζυγο του 53χρονου λέγοντάς της πως έχει παγώσει την υπόθεση και γι’ αυτό το λόγο χρειάζεται τη βοήθειά της, την οποία έχει… καιρό να ζητήσει.

Μητέρα 12χρονης: «Καλησπέρα. Τι κάνεις; Θα χρειαστώ 100 ευρώ σήμερα. Όπως βλέπεις δεν έχω προχωρήσει για την υπόθεση τίποτα. Το έχω παγώσει. Τουλάχιστον να με βοηθάς κι εσύ όμως όταν στο ζητάω και τώρα έχω πολύ καιρό να σου ζητήσω. 10 η ώρα στο σημείο που με περιμένεις, απάντησε μου εδώ ναι ή όχι γιατί δεν έχω ίντερνετ».

Στις 5:00 το απόγευμα πραγματοποιείται άλλη μία αναπάντητη κλήση.

Η μητέρα συνεχίζει να ρωτά τη σύζυγο αν θα βρεθούν εκεί που συνηθίζουν να συναντιούνται.

Μητέρα 12χρονης: «Θα είσαι στις 10 η ώρα εκεί που συναντιόμαστε ναι ή όχι;»

Η σύζυγος του 53χρονου εξακολουθεί να μη της απαντά και τότε η μητέρα του κοριτσιού συνεχίζει τις αναπάντητες κλήσεις.

Την επόμενη ημέρα και ενώ η σύζυγος δεν της έχει απαντήσει, η μητέρα της 12χρονης στέλνει ξανά μηνύματα.

Μητέρα 12χρονης: «Καλημέρα. Δεν μου απάντησες χτες».

Η σύζυγος εξακολουθεί να μην της απαντά και τότε η μητέρα του κοριτσιού της τηλεφωνεί δύο φορές χωρίς και πάλι να πάρει απάντηση.

Την ίδια ημέρα στις 14:37 η μητέρα του άτυχου κοριτσιού στέλνει ένα ακόμη μήνυμα.

Μητέρα 12χρονης: «Τι κάνεις; Καλησπέρα. Σε έπαιρνα και εχθές τηλέφωνο. Δεν το σήκωνες, ούτε μου απάντησες».

«Να σταματήσει ο κανιβαλισμός ο δικός μου και του παιδιού μου» λέει η σύζυγος του 53χρονου

Η σύζυγος του παιδοβιαστή Ηλία Μίχου, Ελισάβετ Λέκκα, αναφέρει, σε προσωπική της δήλωση, πως τόσο εκείνη όσο και το παιδί της δεν γνώριζαν τίποτα για την υπόθεση με τη 12χρονη, εκφράζοντας παράλληλα τον αποτροπιασμό της για όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

Επιπλέον, σημειώνει πως με τον 53χρονο βρίσκεται σε διάσταση εδώ και τρία χρόνια και περιγράφει την επικοινωνία που είχε με τη μητέρα της 12χρονης.

Αναλυτικά, η δήλωση της συζύγου του Μίχου:

«Αυτές τις ημέρες εγώ και το παιδί μου γίναμε αντικείμενο ανθρωποφαγίας, με την εφαρμογή, από επώνυμους και ανώνυμους σχολιαστές, οικογενειακής ευθύνης για πράξεις που δεν γνωρίζαμε και δεν είχαμε καμμία σχέση, και για τις οποίες μόνο αποτροπιασμό νιώθουμε.

Με τον πρώην σύζυγο μου ήμασταν σε ουσιαστική διάσταση από τριετίας, απλά συγκατοικούσαμε σε ένα σπίτι που μας ανήκει εξ ημισείας.

Στις 3/9 το πρωί η μητέρα του ανήλικου κοριτσιού μου έστειλε μεσω κοινωνικού δικτύου μήνυμα πως ήθελε να μιλήσουμε και μου κοινοποίησε δυο συνομιλίες του πρώην συζύγου μου με το παιδί, με σοκαριστικό περιεχόμενο, γράφοντας μου πως θα τον καταγγείλει για "σεξουαλική παρενόχληση ανηλίκου", όπως μου εγραψε και πως αν δεν το κάνει αυτή, θα το κάνει η αδελφή της, η οποία επίσης μου εστειλε μηνυμα με τους διαλόγους αυτούς. Έχασα κυριολεκτικά την γη κάτω από τα πόδια μου, αμέσως μιλήσαμε με την μητέρα του παιδιού με φωνητική κλήση και μου επανέλαβε τα ίδια. Αυθημερόν απαίτησα από τον πρώην σύζυγο μου να φύγει από το σπίτι, όπως και έπραξε και να πάρουμε διαζύγιο, δηλώνοντάς του πως αν δεν μου έδινε συναινετικό, θα έκανα αγωγή διαζυγίου αναφεροντας ως λόγο όσα έμαθα. Αναγκαστικά συμφώνησε, απευθυνθήκαμε σε δικηγόρους, συντάχθηκε και υπογράψαμε το απαραίτητο ιδιωτικό συμφωνητικό και στις 4 Οκτωβρίου υπογράψαμε σε συμβολαιογράφο την πράξη λύσης του γάμου και χωρίσαμε αμετάκλητα.

Μετά τις 3/9, αφού η μητέρα του παιδιού μου έστειλε τα μηνύματα των διαλόγων και με ενημέρωσε, και αφού το ίδιο βράδυ, χωρίς να το γνωρίζω, πήγε στο Α.Τ. και κατήγγειλε τον πρώην συζυγο μου, μου ζήτησε χρήματα. Την πρώτη φορά 100 Ευρώ για το ταξί και να πάει το παιδί σε γιατρό, όπως μου έγραψε σε γραπτό μήνυμα, τα οποία της έδωσα. Μετά από λίγες ημερες μου ξαναζήτησε άλλα 100 με ανάλογη δικαιολογία και της τα έδωσα, για λόγους ανθρωπιστικούς και συγκλονισμένη από όσα μου αποκάλυψε με τα μηνύματα. Στα μηνύματα έγραφε πως δήθεν δεν έχει πάει στην Αστυνομία και πως θέλει να την βοηθάω όποτε θα μου τα ζητάει και μου ζήτησε πάλι στις 8/9 άλλα 100 ευρώ. Δεν απάντησα, διότι δεν ήθελα να συνεχιστεί αυτό, δέχτηκα αλλεπάλληλα γραπτά μηνύματα για να την συναντήσω να της δώσω τα χρήματα, και μετά από έντεκα (11) αναπάντητες κλήσεις, που ειναι καταγεγραμμένες στο κινητό μου, όπως και τα μηνύματα που μου ζητούσε χρήματα, την μπλόκαρα και δεν επέτρεψα άλλη επικοινωνία. Είναι απολύτως ψευδές πως δήθεν την επισκέφτηκα στο σπίτι της, της πρόσφερα χρήματα και τα αρνήθηκε. Τα γραπτά της μηνύματα είναι στα χέρια μου και αποδεικνύουν αδιαμφισβήτητα ποιος ζητούσε χρήματα, λέγοντας ψέματα πως δεν είχε πάει στην Αστυνομία.

Ο πρώην σύζυγος μου θα κριθεί από την Δικαιοσύνη. Αυτό που ζητώ είναι να σταματήσουν τα ψέματα και ο κανιβαλισμός εμένα και του παιδιού μου, που παντελώς άδικα έχασε τη δουλειά του, για πράξεις με τις οποίες δεν έχουμε την παραμικρή σχέση. Για όσους δε έγραψαν τρομερές συκοφαντίες και μας στοχοποίησαν, φτάνοντας στο αίσχιστο σημείο να πουν μέχρι πως δήθεν γνώριζα και συγκάλυπτα ή πως δήθεν βγήκε ένταλμα σύλληψης μου, θα προσφύγουμε στην μόνη αρμόδια, την Δικαιοσύνη.

Ελισάβετ Λέκκα»

Ο Μίχος «μου έδειχνε αριθμούς από πινακίδες για να μπαίνω στα αυτοκίνητα», κατέθεσε η μαθήτρια

Εν τω μεταξύ, την εγκληματική δράση του Ηλία Μίχου ξεδιπλώνει η 12χρονη από τον Κολωνό σε δύο δεκασέλιδες καταθέσεις της στους αξιωματικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων.

Η μικρή, μιλώντας δύο φορές στους αστυνομικούς, περιέγραψε τη φρίκη που έζησε για περίπου 150 ημέρες. Η 12χρονη κλήθηκε να καταθέσει και τρίτη φορά, για να τη ρωτήσουν για τα ραντεβού σε οίκους ανοχής. Ωστόσο το κοριτσάκι υπέστη σοκ και δεν μπόρεσε να μιλήσει άλλο.

Στις 17 Σεπτεμβρίου, η 12χρονη κατέθεσε ότι πολλές φορές ο 53χρονος ερχόταν μαζί της στα ραντεβού. «Μου έλεγε ακόμη και αριθμούς από πινακίδες για να μπαίνω στα αυτοκίνητα», είπε στους αστυνομικούς. «Έπαιρνα τα χρήματα που μου έδιναν και του τα παρέδιδα. Εκείνος τα άφηνε στο κατάστημα. Υπάρχει και ένα δεύτερο άτομο που ερχόταν μαζί μου στα ραντεβού», πρόσθεσε.

«Θέλω απλά να μπει στη φυλακή. Με τον δεύτερο άνδρα έχω πάει σε ραντεβού τέσσερις φορές. Αναγνωρίζω τα συγκεκριμένα άτομα στις φωτογραφίες που μου δείχνετε» κατέθεσε η 12χρονη.

Κατέληξε με λυγμούς

Στις δύο καταθέσεις της, η 12χρονη μίλησε για όλους και για όλα. Στην αρχή, είπε ότι ο Ηλίας Μίχος είναι καλός άνθρωπος. Ωστόσο κατέληξε να ξεσπά σε λυγμούς και με μάτια παραμορφωμένα από το κλάμα, να λέει ότι θέλει να πάει στην φυλακή.

Ο 53χρονος την πλησίασε, κέρδισε την εμπιστοσύνη της και την αποπλάνησε. Χρονικά, αυτό το φρικτό σκηνικό τοποθετείται στις αρχές Μαίου. Έκτοτε, ο Μίχος ασελγούσε πάνω της και στη συνέχεια, όπως το ίδιο το κορίτσι είπε, την πήγαινε στα ραντεβού.

Η μαθήτρια αναγνώρισε πάνω από 10 άτομα ως πελάτες της. Ανάμεσά τους και ο 42χρονος Βασίλης Σοφιανίδης, πατέρας τριών ανηλίκων παιδιών. Μαζί του, είπε, είχε πάει σε ραντεβού τέσσερις φορές.

Πηγή: protothema

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ   

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Εξαπατούσαν πολίτες τηλεφωνικά παριστάνοντας το λογιστή ή τον υποψήφιο αγοραστή
Εξιχνιάστηκαν 16 απάτες, τρεις εκ των οποίων στη Θεσσαλονίκη - Δικογραφία για 9 άτομα - Συνολικά κατάφεραν να αποσπάσουν από τους παθόντες άνω των...
Εξαπατούσαν πολίτες τηλεφωνικά παριστάνοντας το λογιστή ή τον υποψήφιο αγοραστή
Κακοκαιρία: Σε Σκόπελο και Καρδίτσα καταγράφηκαν τα μεγαλύτερα ύψη βροχής
Τα φαινόμενα αναμένεται να περιοριστούν σταδιακά στα βορειοανατολικά ηπειρωτικά και στα ανατολικά τμήματα του Αιγαίου και να εξασθενήσουν
Κακοκαιρία: Σε Σκόπελο και Καρδίτσα καταγράφηκαν τα μεγαλύτερα ύψη βροχής