Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θρίλερ στην Κορινθία: Βρέθηκε νεκρός σε παραλία με χτυπήματα στο κεφάλι (VIDEO)

Απαντήσεις για τις συνθήκες θανάτου του 68χρονου αναμένεται να δώσει η νεκροψία – νεκροτομή

Διαστάσεις θρίλερ έχει πάρει ο εντοπισμός ενός νεκρού άνδρα στην παραλία «Πίτσα» στο Ξυλόκαστρο το πρωί της Κυριακής (30/10). Όπως διαπιστώθηκε ο άνδρας ηλικίας 68 ετών, τον οποίο βρήκε νεκρό διερχόμενος πολίτης, έφερε τραύματα στο κεφάλι του.

Οι άνδρες του Λιμενικού που έχουν αναλάβει την υπόθεση θα διερευνήσουν αν τα τραύματα στο κεφάλι του άνδρα οφείλονται σε κάποιο ατύχημα ή είναι αποτέλεσμα εγκληματικής ενέργειας.

Περισσότερες απαντήσεις για τις συνθήκες θανάτου του 68χρονου αναμένονται από την έκθεση του ιατροδικαστή που θα πραγματοποιήσει τη νεκροψία-νεκροτομή.

 

Η ανακοίνωση του Λιμενικού

Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα (σ.σ. χθες, Κυριακή), το Δ’ Λιμενικό Τμήμα Κιάτου του Λιμεναρχείου Κορίνθου ότι άνδρας εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του, στην ελεύθερη παραλία «ΠΙΤΣΑ» του Δήμου Ξυλόκαστρου – Ευρωστίνης Ν. Κορινθίας.

Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Ξυλόκαστρου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ κατόπιν ενδελεχούς ελέγχου από στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής, διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για 68χρονο ημεδαπό.

Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Κιάτου, ενώ η σορός θα μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου για διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Ναυπλίου – Καλαμάτας.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΥΠΑ: Ξεκινά από αύριο η προπληρωμή επιδομάτων και Δώρου Πάσχα
Σε επιδοτούμενους ανέργους, δικαιούχους της ειδικής παροχής προστασίας της μητρότητας, επιδόματος γονικής άδειας και επιδόματος εργασίας
ΔΥΠΑ: Ξεκινά από αύριο η προπληρωμή επιδομάτων και Δώρου Πάσχα
Θεσσαλονίκη: Σπείρα άδειαζε σπίτια σε Τούμπα και Καλαμαριά – Με αντικλείδια
Ταυτοποιήθηκαν από την αστυνομία 2 δράστες – Λεία πάνω από 20.000 ευρώ, έκλεβαν χρήματα, κοσμήματα, αντικείμενα και συσκευές
Θεσσαλονίκη: Σπείρα άδειαζε σπίτια σε Τούμπα και Καλαμαριά – Με αντικλείδια