Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Τραγωδία στο Μάτι: Βρέθηκε λύση για την αίθουσα της δίκης

Πρόκειται για την αίθουσα όπου διεξάγεται η δίκη της Χρυσής Αυγής και σε αυτήν θα γίνονται 12 συνεδριάσεις τον μήνα

Με παρέμβαση του υπουργού Δικαιοσύνης Κώστα Τσιάρα βρέθηκε λύση στο ζήτημα που ανέκυψε με τη χωροταξία της εκδίκασης της πολύκροτης υπόθεσης της φονικής πυρκαγιάς στο Μάτι το 2018.

Σε σημερινή σύσκεψη, που έλαβε χώρα το μεσημέρι στο υπουργείο Δικαιοσύνης με τη συμμετοχή του προϊσταμένου του Εφετείου Αθηνών Δημήτρη Οικονόμου, του προϊσταμένου του Πρωτοδικείου Αθηνών Χριστόφορου Λινού και του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Αντώνη Ελευθεριάνου, αποφασίστηκε η μεταφορά της δίκης για την υπόθεση στο Μάτι στην αίθουσα τελετών του Εφετείου Αθηνών, όπου ήδη διεξάγεται η επίσης πολυπρόσωπη και πολύκροτη δίκη της Χρυσής Αυγής.

Η απόφαση ελήφθη με δεδομένη τη δικονομική πρόοδο που έχει συντελεστεί στη δίκη της Χρυσής Αυγής, καθώς και με τις διαβεβαιώσεις από την πλευρά των αρμόδιων υπηρεσιακών παραγόντων ότι ο αριθμός των συνεδριάσεων, που θα ανέρχεται σε τουλάχιστον 12 ανά μήνα, δεν θα οδηγήσει σε παρέλκυση και καθυστέρηση της εκδίκασης της υπόθεσης.

Πηγή: iefimerida

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Φάμελλος για πρόταση δυσπιστίας: Η κοινωνία μας έφερε εδώ σήμερα
«Ακόμα κι αν λάβει σήμερα την ψήφο εμπιστοσύνης ο κ. Μητσοτάκης, αυτό δε σημαίνει ότι απολαμβάνει την εμπιστοσύνη της ελληνικής κοινωνίας»
Φάμελλος για πρόταση δυσπιστίας: Η κοινωνία μας έφερε εδώ σήμερα