Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θρήνος: Πέθανε στο χειρουργείο ο Γιάννης Τύρος – Έπασχε από σπάνια ασθένεια

Ήλπιζε ότι θα έφευγε η παραμόρφωση στο σώμα του, θα κέρδιζε ύψος και ότι θα σταματούσε να πονάει

Στο πένθος βυθίστηκε η τοπική κοινωνία της Καλαμάτας από την είδηση ότι ο 26χρονος, Γιάννης Τύρος έχασε τη μάχη που έδινε με μία σπάνια ασθένεια.

Ο 26χρονος είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο με την περιπέτεια της υγείας του. Ο Γιάννης έπασχε από μια εκ γενετής πάθηση, τη σπονδυλοεπιφυσιακή δυσπλασία, με αποτέλεσμα το ύψος του στα 26 του χρόνια να είναι 1,35μ. Με το χειρουργείο ήλπιζε ότι θα έφευγε η παραμόρφωση στο σώμα του, θα κέρδιζε ύψος κι επιτέλους θα σταματούσε να πονάει και θα μπορούσε να αναπνέει εύκολα, κερδίζοντας έτσι μια ευκαιρία για μια καλύτερη ποιότητα ζωής.

Χιλιάδες άνθρωποι είχαν ανταποκριθεί στην έκκληση που είχε κάνει ο ίδιος με αποτέλεσμα να συγκεντρωθεί το ποσό των 550.000 ευρώ που απαιτούνταν για το χειρουργείο. «Είναι η τελευταία μου ευκαιρία, θέλω να γίνω καλά», είχε πει.

Σύμφωνα με λοιπόν με την τοπική ιστοσελίδα tharrosnews.gr, ο Γιάννης Τύρος υποβλήθηκε στο σοβαρό χειρουργείο για τη βελτίωση της υγείας του, ωστόσο κατά τη διάρκεια της επέμβασης δεν άντεξε και κατέληξε.

 

Το συγκινητικό μήνυμα πριν το χειρουργείο

Ο Γιάννης ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στον κόσμο του αθλητισμού όπου είχε πολλούς φίλους και ο ίδιος όποτε του δινόταν ευκαιρία ήταν κοντά τους. Το τελευταίο μήνυμα που έστειλε πριν το κρίσιμο χειρουργείο στους συναθλητές του, από την Ακαδημία ποδοσφαίρου Πατίστα της οποίας υπήρξε μέλος, «ραγίζει» καρδιές.

«Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ όλους, θα σας δώσω μια συμβουλή όποιος θέλει την κρατάει: Να προσέχετε όσο μπορείτε την υγεία σας για να κάνετε πράγματα που θέλετε και να περνάτε όμορφες στιγμές με τους ανθρώπους που έχετε δίπλα σας, θα τα πούμε σύντομα», έγραφε χαρακτηριστικά.

 

 

Tο αντίο της Ακαδημία Πατίστα για την απώλεια του Γιάννη Τύρρου:

«Γιαννάκη - Γιαννάρα

Μπήκες στην οικογένεια του πατίστα και όλοι μας οι μεγάλοι, τα παιδάκια από τριών χρονών στην ακαδημία μέχρι το αντρικό και γυναικείο τμήμα σε λάτρεψαν, δεν μπορούμε να το πιστέψουμε, δεν ξέρουμε τι να τους πούμε. Σίγουρα θα πούμε ότι ήσουν ΓΊΓΑΝΤΑΣ- ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ γεμάτος όνειρα παρά τα προβλήματα που σου έβαζε η ζωή……Από σήμερα η οικογένεια του πατίστα είναι φτωχότερη, θα σε θυμόμαστε για πάντα, το κενό σου θα μείνει ανεκπλήρωτο. Θερμά συλλυπητήρια στους δικούς του ανθρώπους .ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΓΙΑΝΝΗ».

 

Ο γιατρός του, Μάριος Λυκίσσας, συντετριμμένος από τον χαμό του αποκάλυψε ότι ο Γιάννης μπορεί να φοβόταν για την έκβαση του χειρουργείου, όμως ήταν αποφασισμένος να κάνει τα πάντα για να γίνει καλά.

Στην τελευταία του συνέντευξη στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» αναφερόμενος στη δύσκολη χειρουργική επέμβαση στην οποία θα υποβαλλόταν για να μπορέσει να έχει μια καλύτερη ζωή, χωρίς πόνους και δυσκολίες στην αναπνοή, είχε πει πως «είναι η τελευταία μου ευκαιρία, θέλω να γίνω καλά».

Πηγή: iefimerida.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ