Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Μύκονος: Παρέλαβαν δέμα με σχεδόν 100 γραμμάρια ηρωίνης - 2 Συλλήψεις

Αναζητείται στο πλαίσιο του αυτοφώρου ο αποστολέας του δέματος

Ένας ημεδαπός και ένας αλλοδαπός συνελήφθησαν χθες το μεσημέρι στη Μύκονο για ναρκωτικά, όταν ο δεύτερος βρέθηκε να παραλαμβάνει δέμα που περιείχε ναρκωτικές ουσίες, πιθανότατα  ηρωίνη βάρους σχεδόν 100 γραμμαρίων.

Συγκεκριμένα, στη σύλληψη του 63χρονου ημεδαπού και του 57χρονου αλλοδαπού προέβησαν στελέχη του Γραφείου Δίωξης Ναρκωτικών, καθώς και του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών του Λιμεναρχείου Μυκόνου, για παράβαση του νόμου Ν. 4139/13 «περί εξαρτησιογόνων ουσιών», όπως ισχύει.

Ειδικότερα, ύστερα από αξιοποίηση πληροφοριών των ανωτέρω στελεχών σε συνεργασία με το Τμήμα Γενικών Υποθέσεων της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών Θεσσαλονίκης, διενεργήθηκε έλεγχος στην περιοχή της Νέας Περιφερειακής οδού ν. Μυκόνου, κατά τον οποίο εντοπίστηκε ο 57χρονος να παραλαμβάνει δέμα με περιεχόμενο δυο νάιλον αυτοσχέδιες συσκευασίες, περιέχουσες πιθανόν ηρωίνη, συνολικού βάρους 98,5 γραμμαρίων.

Επίσης, ο ανωτέρω κατείχε και παρέδωσε μια νάιλον αυτοσχέδια συσκευασία με περιεχόμενο πιθανόν ηρωίνης βάρους 1,59 γρ., μία χάρτινη συσκευασία με υπολείμματα της ναρκωτικής ουσίας, μια ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και ένα κινητό τηλέφωνο. Στη συνέχεια ο 63χρονος παρέδωσε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης που είχε στην κατοχή του, καθαρού βάρους 1,58 γρ. και ένα κινητό τηλέφωνο.

Όλα τα ευρήματα κατασχέθηκαν από το Λιμεναρχείο Μυκόνου που διενεργεί την προανάκριση. Οι ποσότητες θα σταλούν για εξέταση στο Γενικό Χημείο του Κράτους, ενώ αναζητείται στο πλαίσιο του αυτοφώρου ο αποστολέας του δέματος.

Πηγή: protothema

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ορκίζεται, ανήμερα των γενεθλίων του, στη Θήβα ο Στέφανος Κασσελάκης
Στις 11.00 το πρωί στο Κέντρο Εκπαίδευσης νεοσυλλέκτων στη Θήβα η τελετή ορκωμοσίας - Παρών θα είναι και ο σύζυγός του, Τάιλερ Μακμπέθ
Ορκίζεται, ανήμερα των γενεθλίων του, στη Θήβα ο Στέφανος Κασσελάκης