Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Κως: 35χρονος παρενόχλησε σεξουαλικά 3 κορίτσια - Επιχείρησε να βιάσει το ένα

Ο δράστης προέβη σε ασελγείς χειρονομίες σε βάρος τριών μαθητριών - Ακολούθησε την 14χρονη και με χρήση βίας την μετέφερε στο αυτοκίνητό του όπου προσπάθησε να την βιάσει

Συνελήφθη το Σάββατο (12 Νοεμβρίου 2022) το βράδυ στην Κω, ένας 35χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε ποινική δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ανηλίκων και επιχείρηση εξαναγκασμού σε γενετήσιες πράξεις (βιασμό). 

Πιο συγκεκριμένα, όπως διαπιστώθηκε στο πλαίσιο άμεσης διερεύνησης σχετικής καταγγελίας, προχθές το βράδυ εντός καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, ο 35χρονος προέβη σε ασελγείς χειρονομίες-πράξεις προσβάλλοντας την τιμή τριών μαθητριών, 14 και 13 ετών που βρίσκονταν σε χοροεσπερίδα σχολείου.

Ο δράστης στην συνέχεια αφού είδε την μια εξ αυτών και συγκεκριμένα την 14χρονη να βγαίνει από το μαγαζί την ακολούθησε και με την χρήση βίας την μετέφερε στο αυτοκίνητό του όπου προσπάθησε να την βιάσει. Ωστόσο, το κορίτσι αντιστάθηκε και κατάφερε να διαφύγει.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Κω, του ασκήθηκε ποινική δίωξη και παραπέμφθηκε σε κύρια ανάκριση.

Σημειώνεται ότι, από τις Αστυνομικές Υπηρεσίες του Νοτίου Αιγαίου διενεργούνται συχνοί έλεγχοι στα κέντρα διασκέδασης και στα λοιπά καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος με στόχο την εφαρμογή της συναφούς με τη λειτουργία τους νομοθεσίας, την τήρηση των διατάξεων του αντικαπνιστικού Νόμου και τη προστασία των ανηλίκων από τους κινδύνους της νυχτερινής διασκέδασης, οι όποιοι εντατικοποιούνται.

Πηγή: skai.gr 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ημαθία: Ελεύθερος ο ιδιοκτήτης αλόγων που συνελήφθη για σεξουαλική παρενόχληση μαθητριών
Οι δύο μαθήτριες εξετάστηκαν από παιδοψυχολόγο ενώ καταθέσεις έδωσαν και οι γονείς τους
Ημαθία: Ελεύθερος ο ιδιοκτήτης αλόγων που συνελήφθη για σεξουαλική παρενόχληση μαθητριών