Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Υπάλληλος βενζινάδικου στον Βόλο χρέωνε διπλά τις κάρτες πελατών

Μέσα σε ένα χρόνο η γυναίκα κατάφερε να καταχραστεί 4.318 ευρώ, ενώ αποδείχθηκε πως είχε επαναλάβει την «κομπίνα» της πάνω από 300 φορές

Καταδικάστηκε την Παρασκευή από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο στο Βόλο μια 28χρονη γυναίκα που κατηγορούταν για απάτη και υπεξαίρεση κατ’ εξακολούθηση.

Σύμφωνα με το newspaper η κατηγορούμενη εργαζόταν σε πρατήριο καυσίμων σε περιοχή της Νέας Ιωνίας στον Βόλο και όταν πελάτες της έδιναν τις τραπεζικές τους κάρτες, προκειμένου να κάνουν ανέπαφη πληρωμή, εκείνη προφασιζόταν πως η κάρτα δεν «χτυπήθηκε» και τους χρέωνε και δεύτερη φορά.
Μέσα σε ένα χρόνο και συγκεκριμένα από τις 20/10/18 έως 10/11/19, η γυναίκα κατάφερε να καταχραστεί 4.318 ευρώ, ενώ αποδείχθηκε πως είχε επαναλάβει την «κομπίνα» της πάνω από 300 φορές.

Η 28χρονη έκλεβε μικροποσά της τάξης των 10, 20 ή το ανώτερο 25 ευρώ και στην συνέχεια αφαιρούσε το πλεόνασμα από το ταμείο της επιχείρησης.
Το δικαστήριο την έκρινε αθώα για την κατηγορία της απάτης και ένοχη για υπεξαίρεση κατ’ εξακολούθηση και της επέβαλε ποινή φυλάκισης 10 μηνών με αναστολή και δικαίωμα έφεσης.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ