Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Εντοπίστηκαν αρχαία, όπλα και ναρκωτικά μέσα σε σπίτι και τροχόσπιτο στην Κομοτηνή

Oι αστυνομικοί πραγματοποίησαν οργανωμένη επιχείρηση, κατά τη διάρκεια της οποίας εντόπισαν και συνέλαβαν τον δράστη, σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν σε οικία και τροχόσπιτο

Συνελήφθη χθες (25-11-2022) το πρωί σε περιοχή της Ροδόπης, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής ένας Έλληνας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παραβάσεις των νόμων περί ναρκωτικών, περί όπλων, περί προστασίας των αρχαιοτήτων και εν γένει της πολιτιστικής κληρονομιάς και απείθεια.

Αναλυτικότερα, έπειτα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν οργανωμένη επιχείρηση, κατά τη διάρκεια της οποίας εντόπισαν και συνέλαβαν τον δράστη, διότι σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν σε οικία και τροχόσπιτο που διαμένει βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

3 νάιλον συσκευασίες και 2 πλαστικά κυτία με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 61,8 γραμμαρίων, 1 κυνηγετικό όπλο, 1 περίστροφο, 4 φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων και 10 τμήματα αρχαίων αμφορέων, 7 αρχαία νομίσματα και 1 θραύσμα επεξεργασμένου αρχαίου μαρμάρου, τα οποία θα αποσταλούν στην Εφορία Αρχαιοτήτων Ροδόπης για την περαιτέρω διερεύνηση και εξέτασή τους.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενεργείτο Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μητσοτάκης από Λέσβο: Η Ελλάδα έχει ανακτήσει την αξιοπιστία που είχε απωλέσει
Επισκέφθηκε το λιμάνι της Μυτιλήνης, όπου έχει τεθεί σε πιλοτική εφαρμογή η χορήγηση βίζας με διαδικασία express για επισκέπτες από Τουρκία
Μητσοτάκης από Λέσβο: Η Ελλάδα έχει ανακτήσει την αξιοπιστία που είχε απωλέσει