Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Άρτα: Γάζωσαν με καλάσνικοφ περιπολικό με αστυνομικούς – Άγρια καταδίωξη

Δεν υπήρξαν τραυματισμοί από τους πυροβολισμούς – Σε εξέλιξη η επιχείρηση της αστυνομίας

Συναγερμός σήμανε στην ΕΛ.ΑΣ. και συγκεκριμένα στο χωριό Κυψέλη, στην Άρτα, καθώς άγνωστοι που επέβαιναν σε ΙΧ αυτοκίνητο άνοιξαν πυρ με καλάσνικοφ κατά περιπολικού. Σύμφωνα με το epiruspost.gr, σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη επιχείρηση από αστυνομικές δυνάμεις της Άρτας και των Ιωαννίνων για τον εντοπισμό ενός οχήματος, επιβάτες του οποίου νωρίτερα είχαν πυροβολήσει εναντίον αστυνομικών που περιπολούσαν σε χωριά των Τζουμέρκων.

Λίγο πριν από τις εννέα το βράδυ, περιπολικό από το Αστυνομικό Τμήμα Κεντρικών Τζουμέρκων βρισκόταν κοντά στο χωριό της Κυψέλης. Εκεί εντοπίστηκε ένα όχημα, στο οποίο επέβαιναν τρία άτομα, να κινείται ύποπτα. Ο οδηγός του οχήματος, το οποίο δεν έφερε πινακίδες, δεν υπάκουσε σε σήμα των αστυνομικών και αφού ξεκίνησε η καταδίωξη ένας από τους επιβαίνοντες πυροβόλησε αρκετές φορές εναντίον τους.

Η εκτίμηση είναι ότι οι άγνωστοι χρησιμοποίησαν όπλο τύπου Καλάσνικοφ. Από τους πυροβολισμούς ευτυχώς δεν υπήρξαν τραυματισμοί. Το όχημα κινήθηκε προς άγνωστη κατεύθυνση και από την ώρα εκείνη είναι σε εξέλιξη επιχείρηση της αστυνομίας στις ορεινές περιοχές των Ιωαννίνων και της Άρτας.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έχουν σπεύσει στην περιοχή, ενώ στο επίμαχο όχημα επιβαίνουν τρία άτομα με βαρύ οπλισμό.

Πηγή: iefimerida.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Βίκυ Φλέσσα για Τέμπη: «Τα παιδιά τα σκοτώσαμε όλοι και όλες μαζί» (VIDEO)
Σάλος από την δήλωση της υποψήφιας ευρωβουλευτού της ΝΔ, Βίκυς Φλέσσα - «Tο κράτος όλο νοσεί. Τα παιδιά τα σκοτώσαμε όλοι και όλες μαζί. Αυτή είναι η...
Βίκυ Φλέσσα για Τέμπη: «Τα παιδιά τα σκοτώσαμε όλοι και όλες μαζί» (VIDEO)