Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Κακοκαιρία: Επί ποδός η Περιφέρεια Ιονίου - Κλειστοί δρόμοι στη νότια Κέρκυρα

Όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς βρίσκονται σε πλήρη ετοιμότητα

Επί ποδός βρίσκονται στην Περιφέρεια Ιονίου, όλες οι αρμόδιες υπηρεσίας ενόψει της επιδείνωσης του καιρού και των έντονων καιρικών φαινομένων, που θα πλήξουν την περιοχή από σήμερα το απόγευμα, σύμφωνα με την ΕΜΥ.

Μετά τη συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε το πρωί, υπό το συντονισμό του αντιπεριφερειάρχη Κέρκυρας Κωνσταντίνου Ζορμπά, με τους αρμόδιους φορείς της Πολιτικής Προστασίας, ανακοινώθηκε πως όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς βρίσκονται σε πλήρη ετοιμότητα και υπάρχει διαρκής επικοινωνία με τους δήμους, τα Σώματα Ασφαλείας και τους εθελοντές.

Στην ίδια ανακοίνωση, πέραν των συστάσεων προς τους πολίτες, ενημερώνονται οι κάτοικοι της Κέρκυρας πως ορισμένοι δρόμοι οι οποίοι είχαν υποστεί κατολισθήσεις τις προηγούμενες ημέρες, έκλεισαν για την κυκλοφορία των οχημάτων από το μεσημέρι και μέχρι νεότερης ενημέρωσης. Πρόκειται για τους δρόμους που συνδέουν Μεσογγή με Χλωμό, Μπούκαρη με Πετριτή και Χλωμό με Άγιο Δημήτριο.

Επίσης λόγω των ισχυρών νοτιάδων έκλεισε η πορθμειακή γραμμή Ηγουμενίτσας-Λευκίμμης, ενώ τα δρομολόγια προς Κέρκυρα διεξάγονται μόνο με κλειστού τύπου πλοία. Απαγορευτικό απόπλου έχει εκδοθεί και για την Κεφαλονιά και τη Ζάκυνθο.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ποιος επιτέθηκε στον Παπακαλιάτη: «Κλέβει ιδέες, σκηνές, τώρα και… φωτογραφίες»
«Τώρα για τον δεύτερο κύκλο των επεισοδίων σου κλέβεις και τις promo φωτογραφίες της ταινίας; Τζήζας πια!»
Ποιος επιτέθηκε στον Παπακαλιάτη: «Κλέβει ιδέες, σκηνές, τώρα και… φωτογραφίες»