Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Καταγγελία για βιασμό 4χρονης από συνάδελφο των γονιών της στη Ρόδο

Σε εξέλιξη η έρευνα έπειτα από καταγγελία στο Χαμόγελο του Παιδιού – Τι βρήκε ιατροδικαστής που εξέτασε το κορίτσι

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται έρευνα της Αστυνομίας στη Ρόδο μετά από καταγγελία για βιασμό σε βάρος ενός 4χρονου κοριτσιού από έναν συνάδερφο του πατέρα του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του dimokratiki.gr, η εισαγγελική έρευνα προκλήθηκε τον Οκτώβριο του 2022 κατόπιν διαβίβασης στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου από την Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών, λόγω αρμοδιότητας, ανώνυμης καταγγελίας αγνώστου προσώπου στο «Χαμόγελο του Παιδιού».

Πιο συγκεκριμένα, ο ανώνυμος ισχυρίστηκε ότι μια οικογένεια σε ακριτικό νησί, που υπηρετεί σε σώμα ασφαλείας και έχει δύο παιδιά, δίνει το κοριτσάκι της, ηλικίας 4 ετών περίπου, σε έναν συνάδελφό τους τον οποίο χαρακτηρίζει ψυχικά διαταραγμένο.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι υποστηρίχθηκε στην ίδια καταγγελία πως ο συνάδελφος των γονέων της ανήλικης την κακοποιεί σεξουαλικά.

 

Δεύτερη καταγγελία

Η συγκεκριμένη καταγγελία «ενισχύθηκε» με δεύτερη που αφορά ενδοοικογενειακή βία εις βάρος ενός εκ των δύο παιδιών και συγκεκριμένα του αγοριού.

Σύμφωνα πάντα με το dimokratiki.gr, η Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου παρήγγειλε την λήψη καταθέσεων από αστυνομικούς του οικείου Αστυνομικού Τμήματος, ενώ διενεργείται έρευνα για τυχόν τέλεση των αδικημάτων της προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας ανηλίκου, βιασμό, γενετήσιων πράξεων με ανήλικο και σωματική βλάβη σε βάρος αδυνάμων ατόμων.

Ιατροδικαστής που εξέτασε το 4χρονο κορίτσι διαπίστωσε παλαιά ρήξη του παρθενικού του υμένα ενώ από τις καταθέσεις που ελήφθησαν, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, δεν έχει προκύψει κάτι το επιβαρυντικό πέραν του ό,τι τα δύο παιδιά άγγιξαν τα απόκρυφα σημεία συμμαθητών τους.

Πηγή: iefimerida.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ