Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Εκτός κινδύνου η 48χρονη που μεταφέρθηκε με πνιγμονή στο Νοσοκομείο Κοζάνης

Aστυνομικός που βρισκόταν στο σημείο εν ώρα υπηρεσίας, πρόσφερε στην 48χρονη γυναίκα τις πρώτες βοήθειες μέχρι να φτάσει το ΕΚΑΒ

Εκτός κινδύνου νοσηλεύεται η 48χρονη γυναίκα που μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο Κοζάνης το απόγευμα της Πέμπτης με πνιγμονή που προκλήθηκε απο κομμάτι κρέατος που έτρωγε.

Το ΕΚΑΒ, με συνοδεία περιπολικού της Αστυνομίας που άνοιγε δρόμο, έφτασε άμεσα στο κατάστημα, όπου έτρωγε η γυναίκα στο κέντρο της πόλης και την μετέφερε στο Νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες ένας αστυνομικός που βρισκόταν στο σημείο εν ώρα υπηρεσίας, πρόσφερε στην 48χρονη γυναίκα τις πρώτες βοήθειες μέχρι να φτάσει το ΕΚΑΒ και κατάφερε να απομακρυνθεί το κομμάτι κρέατος που είχε φράξει την αναπνευστική οδό, που είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις της.

Όπως μετέδωσε  απο το Νοσοκομείο Κοζάνης, η ρεπόρτερ της ΕΡΤ Κοζάνης Δέσποινα Αμαραντίδου, η 48χρονη μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο Κοζάνης, όπου οι γιατροί επενέβησαν αμέσως.

Η 48χρονη που βρίσκεται εκτός κινδύνου, θα παραμείνει στο νοσοκομείο για το ενδεχόμενο επιπλοκών και θα παρακολουθείται από τους γιατρούς.

Πηγή: ertnews

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Πυροβολισμοί έξω από σπίτι – 19χρονος άνοιξε πυρ κατά 3 ατόμων
Εξιχνιάστηκε από την αστυνομία απόπειρα ανθρωποκτονίας σε οικισμό των Διαβατών – Δικογραφία σε βάρος του 19χρονου
Θεσσαλονίκη: Πυροβολισμοί έξω από σπίτι – 19χρονος άνοιξε πυρ κατά 3 ατόμων
Σάλος με αποθέωση του κιτς στην Ακρόπολη - Ινδοί ντύθηκαν αρχαίοι Έλληνες (ΦΩΤΟ)
Έκοψαν εισιτήριο, ανέβηκαν στον ιερό βράχο και άρχισαν να φωτογραφίζονται – ΕΔΕ από το υπουργείο Πολιτισμού
Σάλος με αποθέωση του κιτς στην Ακρόπολη - Ινδοί ντύθηκαν αρχαίοι Έλληνες (ΦΩΤΟ)