Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Πατέρας Αντώνιος: «Δεν έμεινα ποτέ μόνος με τα παιδιά»

ι δηλώνει ο πατήρ Αντώνιος μετά την κλήση από τους εισαγγελείς

«Ουδέποτε ερχόμουν σε επαφή και ούτε έμεινα μόνος με τα παιδιά» δηλώνει ο πατήρ Αντώνιος, σχετικά με τις καταγγελίες σε βάρος του για ασέλγεια σε βάρος δύο ανηλίκων.

Ο ιδρυτής της «Κιβωτού του Κόσμου» έκανε τις πρώτες δηλώσεις του, μετά την κλήση του από τους δύο εισαγγελείς ανηλίκων για τις 9 Ιανουαρίου. Ο πατήρ Αντώνιος καλείται να δώσει εξηγήσεις ως ύποπτος για το κακούργημα της κατάχρησης ανηλίκου σε ασέλγεια κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση, καθώς και για το πλημμέλημα της ηθικής αυτουργίας σε σωματική κακοποίηση.

Αναφερόμενος στις καταγγελίες περί ασέλγειας, υποστηρίζει ότι διαθέτει «χρονικό άλλοθι σε σχέση με την παρουσία μου στις τοποθεσίες που έχουν αναφερθεί», σε δήλωση που έκανε στην εκπομπή Tive.

«Οι καταγγελίες των δύο παιδιών δεν συμπίπτουν χρονικά με τα στοιχεία που έχουν κοινοποιηθεί στη Δικαιοσύνη. Υπάρχει δηλαδή χρονικό άλλοθι σε σχέση με την παρουσία μου στις τοποθεσίες που έχουν αναφερθεί. Ουδέποτε ερχόμουν σε επαφή και ούτε έμεινα μόνος με τα παιδιά, χωρίς την παρουσία συνεργατών, στελεχών της εκάστοτε δομής, την οποία επισκεπτόμουν. Υπάρχουν μαρτυρίες για τα δύο παιδιά που καταγγέλλουν ότι ουδέποτε στο παρελθόν είχαν εκφράσει κάποιο παράπονο, ή κάποιον ισχυρισμό εις βάρος μου και πιστοποιούν οι μάρτυρες πως τα παιδιά αυτά ήταν άρτια φροντισμένα και ευτυχισμένα», αναφέρει συγκεκριμένα ο πατήρ Αντώνιος.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ