Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Εκπαιδευτικός στην Καλαμάτα συνελήφθη για ασέλγεια στην ανήλικη κόρη του

Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν είναι αυτή της αποπλάνησης ανηλίκου καθώς και της γενετήσιας πράξης μεταξύ συγγενών

Εν ενεργεία εκπαιδευτικός σε γειτονικό νομό είναι ο 61χρονος που συνελήφθη στην Καλαμάτα για ασέλγεια στην ανήλικη κόρη του.

Ο 61χρονος φέρεται να ασελγούσε σεξουαλικά στη 12χρονη, γεγονός που αποκαλύφθηκε από μία γυναίκα, η οποία και τον κατήγγειλε.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα, tharrosnews, η γυναίκα άμεσα ενημέρωσε την Αστυνομία, η οποία έδρασε άμεσα και συνέλαβε τον 61χρονο. Από χθες το βράδυ παραμένει στα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μεσσηνίας.

Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν είναι αυτή της αποπλάνησης ανηλίκου καθώς και της γενετήσιας πράξης μεταξύ συγγενών.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Η επιχείρηση θρίλερ για το μωρό που έκλαιγε στο μπαλκόνι – Συγκλονίζει αστυνομικός
«Οι γονείς κοιμόντουσαν στο δωμάτιο με άλλα τρία ανήλικα ενώ το παιδί έκλαιγε»
Θεσσαλονίκη: Η επιχείρηση θρίλερ για το μωρό που έκλαιγε στο μπαλκόνι – Συγκλονίζει αστυνομικός