Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Παρέμβαση Θεοδωρικάκου για τους δράστες που έβαλαν φωτιά σε 35χρονο Ρομά

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη έδωσε εντολή για διερεύνηση σε βάθος του σοκαριστικού περιστατικού κακοποίησης

Στην Ασφάλεια Πατρών βρίσκεται ο 35χρονος Ρομά που την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς αναγκάστηκε από ομάδα ατόμων, κατά την επίσκεψή του σε επιχείρηση, να πει τα κάλαντα γονατιστός, ενώ του έβαλαν και φωτιά.

Μετά τη δημοσιοποίηση του θέματος από την εφημερίδα «Πελοπόννησος», η κινητοποίηση της τοπικής ηγεσίας της ΕΛ.ΑΣ. και του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη ήταν άμεση. Μάλιστα, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος έδωσε εντολή για διερεύνηση σε βάθος του σοκαριστικού περιστατικού κακοποίησης.

Το πρωί του περασμένου Σαββάτου ο άνδρας, ο οποίος φέρεται να αντιμετωπίζει νοητικά προβλήματα, μπήκε σε γνωστή επιχείρηση αυτοκινήτων και ζήτησε να πει τα κάλαντα. Εκεί, κάποιοι -εν αγνοία του ιδιοκτήτη- άρχισαν να τον πειράζουν γελώντας μαζί του.

 

Του έβαλαν φωτιά ενώ έλεγε τα κάλαντα...

Μάλιστα, σύμφωνα με το pelop.gr, κάποια στιγμή τού πρότειναν να κάτσει στα γόνατα και να πει τα κάλαντα, ενώ κάποιος άλλος του έβαλε φωτιά.

Ο Ρομά αμέσως άρχισε να ουρλιάζει προσπαθώντας να σβήσει τη φωτιά, που ευτυχώς τα κατάφερε, γλιτώνοντας από εγκαύματα την τελευταία στιγμή! Τότε άρχισε να διαμαρτύρεται και να απειλεί με μηνύσεις, ενώ η παρέα προσπάθησε να τον ηρεμήσει και να τον καθησυχάσει.

Η απάνθρωπη σκηνή βασανισμού ανέβηκε στα social media ως story στο προφίλ ενός από τους δράστες και, όπως αποδείχθηκε, πολλοί επισκέπτες του Διαδικτύου «γέλασαν» με το… κατόρθωμα!

Πηγή: iefimerida.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Φονικός καύσωνας στην Ταϊλάνδη: 52 βαθμοί στην Μπανγκόκ - Τουλάχιστον 30 νεκροί
Ο Απρίλιος θεωρείται ο πιο ζεστός και ξηρός μήνας στην Ταϊλάνδη, αλλά φέτος ο καύσωνας επιδεινώθηκε από το Ελ Νίνιο
Φονικός καύσωνας στην Ταϊλάνδη: 52 βαθμοί στην Μπανγκόκ - Τουλάχιστον 30 νεκροί