Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Σε βαρύ κλίμα η κηδεία του Παναγιώτη Τζένου στην Πάτρα (ΦΩΤΟ + VIDEO)

Άφησε την τελευταία του πνοή το απόγευμα της Κυριακής στην Πάτρα, καθώς υπέστη ανακοπή

Σε βαρύ κλίμα τελείται στην Πάτρα, στον ναό του Αγίου Ανδρέα χοροστατούντος του μητροπολίτη Πατρών κ. Χρυσοστόμου, η κηδεία του 46χρονου Παναγιώτη Τζένου. Τραγικές φιγούρες η σύζυγός του, δημοσιογράφος και αντιδήμαρχος Πειραιά Ανδριάνα Ζαρακέλη και ο γιος τους, Γιάννης.

Ο Παναγιώτης Τζένος, δημοσιογράφος και διευθυντής των «Παραπολιτικών», άφησε την τελευταία του πνοή το απόγευμα της Κυριακής στην Πάτρα, καθώς υπέστη ανακοπή, ενώ βρισκόταν με τη σύζυγό του σε ξενοδοχείο της Άνω Πόλης.

Στην τελετή παρευρίσκονται, μεταξύ άλλων, ο Υπουργός Ενέργειας Κώστας Σκρέκας, ο περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης, η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Δόμνα Μιχαηλίδου, η υφυπουργός Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη, ο Πατρινός γραμματέας της Π.Ε. της ΝΔ Παύλος Μαρινάκης, ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης, ο βουλευτής Ιάσονας Φωτήλας, ο βουλευτής της Α' Πειραιώς Γιάννης Μελάς, ο δικηγόρος Αλέξης Κούγιας, ο Αχαιός Υφυπουργός Εξωτερικών Ανδρέας Κατσανιώτης, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος και η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Η ταφή θα γίνει στο κοιμητήριο Κέρτεζης Καλαβρύτων.

 

kideia_tzenos_2.jpg
kideia_tzenos_3.jpg
kideia_tzenos_4.jpg

Η οικογένεια του Παναγιώτη Τζένου εξέφρασε την επιθυμία αντί στεφάνων, να κατατεθούν χρήματα υπέρ της αποπεράτωσης της Ιεράς Μονής Παναγίας Μακελλαριάς Καλαβρύτων.

Πηγή: thebest.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πολλές ταυτόχρονες φωτιές σε 24 ώρες - Έκτακτη σύσκεψη της Πολιτικής Προστασίας
Η σύσκεψη πραγματοποιείται λόγω των πολλών και ταυτόχρονων εστιών που εκδηλώθηκαν τις τελευταίες ώρες και των θυελλωδών ανέμων
Πολλές ταυτόχρονες φωτιές σε 24 ώρες - Έκτακτη σύσκεψη της Πολιτικής Προστασίας
Θεσσαλονίκη: Καλλιτεχνική διαμαρτυρία «save art» στην Αριστοτέλους
Δράση μαθητών και μαθητριών του Καλλιτεχνικού Σχολείου Θεσσαλονίκης με σκοπό την ανάδειξη των προβλημάτων της τέχνης και του σχολείου τους
Θεσσαλονίκη: Καλλιτεχνική διαμαρτυρία «save art» στην Αριστοτέλους