Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Υπερτροφική μυοκαρδιοπάθεια η αιτία θανάτου του 16χρονου στην Αρχαία Ολυμπία

Η είδηση του θανάτου του 16χρονου έχει βυθίσει στο πένθος ολόκληρο το χωριό Λάλα και ιδιαίτερα τον οικισμό Πόθου, αφού άπαντες μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τον χαρακτήρα του

Υπερτροφική μυοκαρδιοπάθεια, μια παθολογική κατάσταση της καρδιάς που ήταν γνωστή στο οικογενειακό περιβάλλον του 16χρονου που «έφυγε» χθες στον ύπνο του, έδειξε η νεκροψία-νεκροτομή που διενήργησε ο ιατροδικαστής, Ανδρέας Γκότσης, ως την αιτία θανάτου του άτυχου παιδιού.

Η είδηση του θανάτου του Διονύση Αναστόπουλου έχει βυθίσει στο πένθος ολόκληρο το Λάλα και ιδιαίτερα τον οικισμό Πόθου, αφού άπαντες μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τον χαρακτήρα του 16χρονου αλλά και της οικογένειας του και δεν μπορούν να πιστέψουν την «μαύρη» μέρα που ξημέρωσε στο χωριό τους και το κακό που συνέβη.

Το γλυκό παιδί, ο εξαίρετος μαθητής, με τον σπάνιο χαρακτήρα και την ευγένεια ψυχής που είχε όλο το μέλλον μπροστά του και έκανε όνειρα για την ζωή του όπως οι υπόλοιποι συνομήλικοι του δεν είναι πια εδώ και η είδηση του χαμού του, έπεσε σαν «βόμβα» στην μικρή κοινωνία του χωριού και άπαντες είναι σοκαρισμένοι και συγκλονισμένοι.

Ακόμα περισσότερο, η οικογένεια του και τα τρία αδέλφια του, δυο εκ των οποίων ήταν εκείνα που αντίκρισαν το αδελφάκι τους χωρίς τις αισθήσεις του και κάλεσαν άμεσα σε βοήθεια, μη μπορώντας ωστόσο να αποτρέψουν το μοιραίο.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδα «Πατρίς» το παιδί ήταν ήδη νεκρό, όταν το παρέλαβε το ΕΚΑΒ για να το μεταφέρει στο νοσοκομείο Πύργου. Έγινε όλη η διαδικασία της ανάνηψης, ενώ του έκαναν και ηλεκτροσόκ.

Όταν έφτασε το παιδί στο νοσοκομείο, ακολουθήθηκε ξανά το πρωτόκολλο της ανάνηψης, αλλά παρά τις απέλπιδες προσπάθειες των γιατρών, το παιδί δυστυχώς είχε καταλήξει.

Σε ό,τι αφορά το ιατρικό ιστορικό, ο άτυχος έφηβος αντιμετώπιζε καρδιολογικά προβλήματα, που επιδεινώθηκαν, πιθανώς από μία ίωση που περνούσε τις τελευταίες μέρες ενώ στο παρελθόν είχε νοσηλευτεί σε εξειδικευμένο νοσηλευτικό ίδρυμα στην Αθήνα για να τα αντιμετωπίσει.

Η κηδεία του Διονύση Αναστόπουλου θα γίνει το πρωί της Τετάρτης, στις 10:30π.μ., στον Ι.Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου,στο Λάλα.

Η ταφή θα γίνει στον Ι.Ν. Αγ. Δημητρίου, στον Πόθο.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ορκίζεται, ανήμερα των γενεθλίων του, στη Θήβα ο Στέφανος Κασσελάκης
Στις 11.00 το πρωί στο Κέντρο Εκπαίδευσης νεοσυλλέκτων στη Θήβα η τελετή ορκωμοσίας - Παρών θα είναι και ο σύζυγός του, Τάιλερ Μακμπέθ
Ορκίζεται, ανήμερα των γενεθλίων του, στη Θήβα ο Στέφανος Κασσελάκης