Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Σάκης Αρναούτογλου: Έρχονται χιόνια σε 4 μέρες – Σε ποιες περιοχές, κάτω από 1000μ

Η πρόγνωση του καιρού για όλη την εβδομάδα – Η προειδοποίηση Αρναούτογλου σε κατοίκους στα βορειοδυτικά της χώρας

Άνοιξη θα θυμίζει ο καιρός τις επόμενες ημέρες στην Ελλάδα, με τη θερμοκρασία σε ιδιαίτερα υψηλά για την εποχή επίπεδα, ωστόσο, θα υπάρξει ραγδαία καιρική αλλαγή από την Παρασκευή.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει ο Σάκης Αρναούτογλου στο δελτίο καιρού της ΕΡΤ ο χειμώνας μπορεί να έχει αργήσει, ωστόσο, θα «καταφτάσει» στην Ελλάδα από την Παρασκευή, με καλοκαιρία μέχρι τότε ανά τη χώρα εκτός από τα βορειοδυτικά, απ’ όπου ξεκινάει η αλλαγή του καιρού με πτώση της θερμοκρασίας, βροχές, καταιγίδες, αλλά και χιόνια.

Ο παρουσιαστής του καιρού της ΕΡΤ3 προειδοποίησε τους κατοίκους στις βορειοδυτικές περιοχές της χώρας, πώς για το επόμενο 6ήμερο θα έχουν αρκετές βροχές.

Η σημαντική αλλαγή του καιρού θα ξεκινήσει ωστόσο από την Παρασκευή (20/1) όπου από το μεσημέρι και μετά θα ξεκινήσει η πτώση της θερμοκρασίας, ενώ μέχρι το Σάββατο (21/1) ο καιρός σε ολόκληρη την χώρα θα είναι άστατος και από το μεσημέρι θα παρουσιάσει επιδείνωση.

Τα χιόνια θα κατέβουν στα 1.200 μέτρα στην Πελοπόννησο, ενώ αρκετά κάτω από τα 1.000 μέτρα θα δουν χιονοπτώσεις οι περιοχές της δυτικής Μακεδονίας.

Μάλιστα, από την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται περαιτέρω πτώση της θερμοκρασίας.

Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση του καιρού.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Χωρίς λεωφορεία ΟΑΣΘ η Θεσσαλονίκη σήμερα με 2 στάσεις – Ποιες ώρες απεργούν
Στάση εργασίας από τους εργαζόμενους στον ΟΑΣΘ στο πλαίσιο των απεργιακών κινητοποιήσεων για την εργατική Πρωτομαγιά
Χωρίς λεωφορεία ΟΑΣΘ η Θεσσαλονίκη σήμερα με 2 στάσεις – Ποιες ώρες απεργούν