Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Στο «Ελ. Βενιζέλος» το αεροπλάνο από Πολωνία – Έλεγχος για εκρηκτικά (ΦΩΤΟ)

Συναγερμός έχει σημάνει στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος»

Ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας και όλων των υπηρεσιών που εμπλέκονται στη διαχείριση του περιστατικού, έχουν κινητοποιηθεί στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» για το αεροπλάνο από την Πολωνία και την ειδοποίηση για βόμβα.

Το αεροδρόμιο έχει τεθεί σε κατάσταση συναγερμού, χωρίς ωστόσο να επηρεάζεται η λειτουργία του και χωρίς καμία άλλη επίπτωση στις υπόλοιπες πτήσεις.

Εξονυχιστικός έλεγχος

Όπως φαίνεται και από τις πρώτες εικόνες που έρχονται από το αεροδρόμιο, το αεροπλάνο της Ryanair τύπου Boeing 737 έχει απομονωθεί σε ειδικό χώρο βρίσκεται υπό τον κλοιό των ισχυρών δυνάμεων ασφαλείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες το αεροσκάφος έχει εκκενωθεί από τους 184 επιβάτες και το 6μελές πλήρωμα.

aeroplano_vomva_2.jpg

Ισχυρές δυνάμεις

Ο έλεγχος που βρίσκεται σε εξέλιξη γίνεται σε τρία επίπεδα. Στους επιβάτες, στις αποσκευές και στους χώρους του αεροπλάνου.

Σύμφωνα με πληροφορίες έχουν κινητοποιηθεί και συμμετέχουν στις έρευνες ομάδα από το Τμήμα Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών (ΤΕΕΜ), ομάδα της ΕΚΑΜ, η κρατική ασφάλεια, στελέχη της Αντιτρομοκρατικής καθώς και ειδικά εκπαιδευμένοι σκύλοι.

Επίσης στο σημείο έχουν σπεύσει δυνάμεις της Πυροσβεστικής καθώς και του ΕΚΑΒ όπως προβλέπεται από τα πρωτόκολλά ασφαλείας σε τέτοιες περιπτώσεις

Ο έλεγχος είναι εξονυχιστικός και αφορά τους 190 επιβαίνοντας καθώς και τις αποσκευές.

aeroplano_vomva_3.jpg

Πηγή: in.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το εξωτικό φρούτο που ρυθμίζει το σάκχαρο και μειώνει τον κίνδυνο να νοσήσεις
Aποτελεί έναν από τους καλύτερους συμμάχους στη σωστή ρύθμιση του σακχάρου, προλαμβάνοντας την εκδήλωση διαβήτη - τουλάχιστον για τις γυναίκες
Το εξωτικό φρούτο που ρυθμίζει το σάκχαρο και μειώνει τον κίνδυνο να νοσήσεις