Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Πέθανε 40χρονη από σπάνια κεραυνοβόλο μυοκαρδίτιδα – Δεν είχε γρίπη, κορωνοϊό

pagni

Θρήνος στην Κρήτη για την 40χρονη μητέρα που έφυγε από κεραυνοβόλο μυοκαρδίτιδα

Την τελευταία της πνοή άφησε 40χρονη μητέρα στην Κρήτη, η οποία νοσηλευόταν στο ΠΑΓΝΗ λόγω «κεραυνοβόλου μυοκαρδίτιδας».

Οπως αναφέρουν πληροφορίες της ΕΡΤ, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών ήταν τόσο επιβαρυμένη η κατάσταση της, που ήταν αδύνατον να την κρατήσουν στη ζωή.

Υπό διερεύνηση το αίτιο της λοίμωξης της 40χρονης στην Κρήτη

Ο διοικητής του Νοσοκομείου Γιώργος Χαλκιαδάκης ανέφερε στην ΕΡΤ πως, «η γυναίκα διεκομίσθη στο νοσοκομείο με κεραυνοβόλο μυοκαρδίτιδα, μετά από εμπύρετο λοίμωξη. Το αίτιο της λοίμωξης είναι υπό διερεύνηση. Έχουν αποκλειστεί η γρίπη, ο κορωνοϊός και ο RSV. Η κεραυνοβόλος μυοκαρδίτιδα, είναι μία σπάνια μορφή μυοκαρδίτιδας. Έχουμε στείλει εξειδικευμένες εξετάσεις στην Αθήνα για να μάθουμε τι ακριβώς ήταν αυτό που την προκάλεσε».

Η 40χρονη μητέρα από τη Σητεία νοσηλεύτηκε αμέσως μόλις διαγνώστηκε στην Μονάδα Εντατικής Καρδιοπαθών του νοσοκομείου όπου και άφησε την τελευταία της πνοή από καρδιακή ανεπάρκεια λόγω της μυοκαρδίτιδας, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Απαγόρευση κυκλοφορίας το βράδυ σε παιδιά κάτω των 13 σε πόλη στη Γαλλία
Κάθε ανήλικος ηλικίας κάτω των 13 ετών δεν θα μπορεί, χωρίς να συνοδεύεται από έναν ενήλικο, να κυκλοφορεί από τις 23.00 έως τις 06.00 σε δημόσιους...
Απαγόρευση κυκλοφορίας το βράδυ σε παιδιά κάτω των 13 σε πόλη στη Γαλλία
Η επικίνδυνη ασθένεια που απειλεί όσους ξεχνούν να βουρτσίζουν τα δόντια τους
Ένας καθηγητής του Χάρβαρντ μιλά για τον κίνδυνο σοβαρών ασθενειών που διατρέχουν όσοι αμελούν τη στοματική τους υγιεινή
Η επικίνδυνη ασθένεια που απειλεί όσους ξεχνούν να βουρτσίζουν τα δόντια τους