Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Γιώργος Σιγάλας για ψευτογιατρό: «Ήταν άψογος στο επάγγελμά του» (VIDEO)

Φυσικοθεραπευτής στην ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού τη δεκαετία του '90 o ψευτογιατρός

Φυσικοθεραπευτής στην ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού τη δεκαετία του '90 ήταν ο Δ.Τ., ο «ψευτογιατρός» που κατηγορείται για εξαπάτηση δεκάδων ανθρώπων αλλά και για τον θάνατο τουλάχιστον 5 ανθρώπων που εξαιτίας του διέκοψαν τη θεραπεία τους χάνοντας τελικά τη ζωή τους.

Την ίδια ώρα, «φύλλο και φτερό» κάνουν οι Αρχές τους λογαριασμούς του, ώστε να φέρουν στο φως στοιχεία από το «εμπόριο ελπίδας» που κατηγορείται ότι έκανε ο φυσιοθεραπευτής, ο οποίος δήλωνε «νευρολόγος» και μάλιστα, ειδικευμένος στη θεραπεία της Πολλαπλής Σκλήρυνσης.

Σε βάρος του 66χρονου ασκήθηκε ποινική δίωξη για απάτη, ανθρωποκτονία με δόλο, απόπειρα ανθρωποκτονίας, για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη και για νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα. Όλες οι πράξεις που φέρεται να τελέστηκαν σε διάφορα μέρη της Ελλάδας ξεκίνησαν να γίνονται τουλάχιστον από το 2009.

Δείτε τι είπε ο Γιώργος Σιγάλας:

«Τον γνωρίζω από 16 χρονών, έχω να πω τα καλύτερα»

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του κατηγορουμένου, Αλέξη Κούγια, ο Δ.Τ. υπήρξε στο παρελθόν φυσικοθεραπευτής στην ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού, θέλοντας έτσι να δείξει ότι ήταν πολύ καλός στη δουλειά του.

Αυτό επιβεβαιώνει και ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας του Ολυμπιακού και της Εθνικής Ελλάδας, Γιώργος Σιγάλας, ο οποίος μίλησε σε εκπομπή του Alpha για την εποχή που συνεργαζόταν με τον κατηγορούμενο πλέον «ψευτογιατρό» όταν ακόμα εκείνος ήταν νεαρός παίκτης. 

«Τον γνωρίζω από 16 χρονών, ήταν επιχειρηματίας, είχε γυμναστήριο στο Πασαλιμάνι. Είχε μία εξαιρετική σχέση με όλους τους αθλητές. Εχω να πω τα καλύτερα, δεν μπορώ να πω κάτι διαφορετικό. Ηταν άψογος στο επάγγελμά του. Τώρα από εκεί και πέρα μιλάμε για 25 χρόνια μετά, 30 περίπου, χαθήκαμε. Δηλαδή ο καθένας τράβηξε τον δρόμο του, δεν μπορούμε να ξέρουμε τι κάνει ο καθένας μετά», ανέφερε ο Γιώργος Σιγάλας.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: Δεν θα κάνουμε ό,τι μας λέει ο Βελόπουλος και κάθε πολιτικός
«Αυτές τις ώρες είναι απαραίτητη η συνεργασία» Κράτους και Εκκλησίας είπε από το Δήλεσι πριν τη συνάντηση με Μητσοτάκη
Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: Δεν θα κάνουμε ό,τι μας λέει ο Βελόπουλος και κάθε πολιτικός
Κωνσταντίνος Τίκης: «Παιδί και παιχνίδι ήταν ανέκαθεν λέξεις που πήγαιναν μαζί»
Το 2ο Hoppy Festival έρχεται για ένα ΣΚ γεμάτο δράσεις και εκπλήξεις στο NOESIS και στη ΧΑΝΘ και ο Κωνσταντίνος Τίκης μάς δίνει μια γεύση από τι θα...
Κωνσταντίνος Τίκης: «Παιδί και παιχνίδι ήταν ανέκαθεν λέξεις που πήγαιναν μαζί»