Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Νίκος Καπραβέλος: Μεγάλη απάτη με το πρόσωπό του γιατρού από Θεσσαλονίκη

«Διαφημίζω ένα προϊόν που δεν το ήξερα, που δεν έχω καμία ιδέα, προϊόν που αποτρέπει τα εγκεφαλικά επεισόδια»

Θύμα απάτης στο ίντερνετ έχει πέσει ο συντονιστής διευθυντής της Β’ ΜΕΘ του Νοσοκομείου Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης, Νίκος Καπραβέλος, καθώς χρησιμοποιούν τα στοιχεία του για να διαφημίσουν ένα προϊόν που «αποτρέπει τα εγκεφαλικά επεισόδια».

Όπως δήλωσε ο Νίκος Καπραβέλος στο LIVE NEWS και στον Νίκο Ευαγγελάτο, οι επιτήδειοι έχουν χρησιμοποιήσει τη φωτογραφία, το όνομα, ακόμα και τη φωνή του για τη συγκεκριμένη απάτη. «Διαφημίζω ένα προϊόν που δεν το ήξερα, που δεν έχω καμία ιδέα, προϊόν που αποτρέπει τα εγκεφαλικά επεισόδια», δήλωσε ο κ. Καπραβέλος.

«Κατέφυγα στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, δεν βρήκα καμία άκρη. Για μήνες σέρνεται στο ίντερνετ αυτή η άπατη», συμπληρώνει ο ίδιος και αναφέρει: «Μην εκπλήσσεστε γιατί αυτοί οι άνθρωποι εξαπατήθηκαν», εννοώντας την υπόθεση του ψευτογιατρού.

Όσον αφορά τον 66χρονο ψευτογιατρό, ο Νίκος Καπραβέλος δήλωσε «έχω μείνει άφωνος παρόλο που έχω αντιμετωπίσει πολλές τέτοιες περιπτώσεις, ειδικά το τελευταίο διάστημα με την πανδημία. Είναι εξωφρενικά αυτά, είναι απάτη, εγκληματική συμπεριφορά».

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ:

Πηγήη: newsit

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ