Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Κακοκαιρία: Προβλήματα με κλειστούς δρόμους και κατολισθήσεις στη Ζάκυνθο (VIDEO)

Η εικόνα από το νησί

Πολλά προβλήματα έχει προκαλέσει η συνεχόμενη και έντονη βροχόπτωση στη Ζάκυνθο από νωρίς το πρωί μέχρι και αυτή την ώρα. Αρκετές περιοχές είναι απροσπέλαστες λόγω της πλημμύρας σύμφωνα με το imerazante.gr

Συγκεκριμένα στον κεντρικό δρόμο του Λαγανά και λίγο πριν τη διασταύρωση για Καλαμάκι η διέλευση των οχημάτων είναι σχεδόν αδύνατη και παρακαλούνται όσοι κυκλοφορούν προς τα εκεί να επιλέξουν άλλη δίοδο ή να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

plymmyra_laganas_2023_imerazante.gr_.jpg

Ίδια εικόνα και στην περιοχή της Αγριλίας που παραδοσιακά πλημμυρίζει καθώς οι τράφοι δεν μπορούν να αντέξουν την ιδιαίτερα έντονη και συνεχόμενη βροχόπτωση. Και εδώ θέλει μεγάλη προσοχή από τους οδηγούς.

Στον Άγιο Δημήτριο έχει κλείσει ο δρόμος από την περιοχή Πλακάκι μέχρι τη μάντρα Στεργιώτη, ενώ η διέλευση των οχημάτων γίνεται από Αγγερικό προς Καλιπάδο αυτή τη στιγμή.

Φυσικά αρκετοί ακόμα δρόμοι είναι πλημμυρισμένοι όπως και ο ένας από τους δυο που πάει από πόλη (βενζινάδικο Τσουράκη) προς Καλαμάκι

Δείτε και βίντεο από την πλημμύρα σε Λαγανά και Αγριλιά

Παράλληλα, σύμφωνα με το imerazante.gr σε περιοχή που έχουν επαναληφθεί κατολισθήσεις στο παρελθόν λίγο έξω από το Αργάσι και προς το Βασιλικό σημειώθηκαν κατολισθήσεις. Ζητείται μεγάλη προσοχή προς τους οδηγούς που κυκλοφορούν προς τα εκεί, ενώ έχουν τοποθετηθεί από την Π.Ε. Ζακύνθου προστατευτικές πινακίδες ώστε να μπορέσουν τα οχήματα να διέρχονται χωρίς κανένα πρόβλημα.

Δείτε και βίντεο από το σημείο ακριβώς

Υπενθυμίζεται ότι υπάρχει έκτακτο δελτίο καιρού για επιδείνωση από σήμερα το απόγευμα μέχρι αύριο το μεσημέρι και παρακαλούνται όλοι να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί είτε αν οδηγούν Ι.Χ. είτε αν κυκλοφορούν πεζοί καθώς οι καιρικές συνθήκες θα είναι ιδιαίτερα έντονες.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σημαντικός πυλώνας ανάπτυξης για τον Δήμο Αριστοτέλη το πρόγραμμα Εταιρικής Υπευθυνότητας της Ελληνικός Χρυσός
Μόνο μέσα στο 2023 υλοποιήθηκε πρόγραμμα με 146 έργα και δράσεις ύψους 1.73 εκατ. ευρώ
Σημαντικός πυλώνας ανάπτυξης για τον Δήμο Αριστοτέλη το πρόγραμμα Εταιρικής Υπευθυνότητας της Ελληνικός Χρυσός