Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Απειλή για βόμβα στο αεροδρόμιο «Βενιζέλος» - Και σε νοσοκομεία, εκκλησία

Οι αρχές επιχειρούν να ταυτοποιήσουν και να συλλάβουν τον δράστη των συγκεκριμένων emails

Συναγερμός σήμανε και πάλι τα ξημερώματα στο Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ., όπου έφτασαν τρία νέα emails γραμμένα στα αγγλικά για νάρκες σε νοσοκομεία και στο «Ελ. Βενιζέλος».

Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, το ένα έκανε αναφορά σε έξι νοσοκομεία: Παμμακάριστος, Παίδων, Ερρίκος Ντυνάν, Τζάνειο, Ευαγγελισμός και Γεννηματάς. Το δεύτερο μιλούσε για το αεροδρόμιο της Αθήνας και το τρίτο γενικά για την ελληνορθόδοξη εκκλησία.

Σύμφωνα με τα απειλητικά μηνύματα, είχαν τοποθετηθεί νάρκες. Έγινε έλεγχος και δεν προέκυψε τίποτα μέχρι στιγμής.

Οι Αρχές επιχειρούν να ταυτοποιήσουν και να συλλάβουν τον δράστη των συγκεκριμένων emails.

Σημειώνεται ότι το συμβάν έρχεται λίγες μόνο ημέρες μετά το μπαράζ απειλητικών email που εστάλησαν τόσο στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», όσο και σε έξι νοσοκομεία, τα οποία αποδείχθηκαν φάρσα. Ο αποστολέας των μηνυμάτων, συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη.

Ο άγνωστος αποστολέας, περίπου στις 6:30 το πρωί έστειλε δύο email στο Αρχηγείο της Αστυνομίας, γραμμένα στα αγγλικά, στα οποία απειλούσε ότι αν δεν αφεθεί ελεύθερος ο φίλος του θα ανατινάξει με νάρκες το αεροδρόμιο, τέσσερα νοσοκομεία και την ορθοδοξη εκκλησία, όπως ανέφερε. «Αν δεν αφήσετε ελεύθερο τον φίλο μου θα σας ανατινάξω όλους εσάς τους ορθόδοξους χριστιανούς», έγραφε στα email.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ