Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Εικόνα – ντροπή: Μαθητές περνούν ορμητικό ποταμό διασχίζοντας συρμάτινη γέφυρα

Μαθητές από τα χωριά Φαμήλα και Στράνωμα Ναυπακτίας αναγκάστηκαν να διασχίσουν 70 μέτρα αιωρούμενης συρμάτινης γέφυρας πάνω από τα φουσκωμένα και ορμητικά νερά του ποταμού Εύηνου

Αιωρούμενη γέφυρα, πάνω από τα ορμητικά νερά του ποταμού Εύηνου, αναγκάστηκαν να περάσουν μαθητές από την Αιτωλοακαρνανία για να επιστρέψουν από το σχολείο τους.

Οι μαθητές από τα χωριά Φαμήλα και Στράνωμα Ναυπακτίας αναγκάστηκαν να διασχίσουν 70 μέτρα αιωρούμενης συρμάτινης γέφυρας πάνω από τα φουσκωμένα και ορμητικά νερά του ποταμού Εύηνου, εξαιτίας μεγάλης κατολίσθησης στην επαρχιακή οδό που χρησιμοποιούν κανονικά.

Κάπως έτσι, διέσχισαν 70 μέτρα αιωρούμενης συρμάτινης γέφυρας πάνω από τα θολά, φουσκωμένα και ορμητικά νερά του ποταμού Ευήνου.

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ:

Η απάντηση του δημάρχου Θέρμου

Ο δήμαρχος Θέρμου, Σπύρος Κωνσταντάρας, υποστήριξε μιλώντας στο OPEN ότι η περιφέρεια δεν ενημερώθηκε και υπήρχε και άλλη διαδρομή μέσω Ανάληψης και Χάνι Μπανιά, που θα μπορούσαν να είχαν επιλέξει τα παιδιά για να επιστρέψουν με ασφάλεια στα σπίτια τους.

«Αντί το μεσημέρι να ειδοποιηθούμε, ώστε να φιλοξενήσουμε τα παιδιά σε ξενοδοχείο ή να μεταβεί ο οδηγός μέσα από την επαρχιακή οδό γέφυρας Μπανιάρη-Γανίου, ώστε τα παιδιά να φτάσουν στα σπίτια τους πήγαν σε έναν βασικό δρόμο και μπήκαν μέσα στο κουβούκλιο, που περνάει πάνω από τον φουσκωμένο ποταμό, που είχε στάθμη νερού 10 μέτρα.

Από ό,τι με ενημέρωσαν συνεννοήθηκαν ο οδηγός και οι γονείς. Αυτό το αγνοούσε η περιφέρεια», είπε χαρακτηριστικά.

Aκούστε την απάντηση του δημάρχου:

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΞΕΕ: Θετικό πρόσημο θα έχει η εφετινή τουριστική χρονιά - Οι μεγαλύτερες προκλήσεις
Όλες οι ενδείξεις συνηγορούν για άλλη μια σεζόν με θετικό πρόσημο, αναφέρει ο Αλέξανδρος Βασιλικός
ΞΕΕ: Θετικό πρόσημο θα έχει η εφετινή τουριστική χρονιά - Οι μεγαλύτερες προκλήσεις