Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Δυο επιθέσεις αδέσποτων σε ένα 24ωρο στο πανεπιστήμιο Πατρών

Επίθεση σε φύλακα και σε φοιτητή - Τι λέει ο Πρύτανης

Νέα επίθεση αδέσποτου σκύλου σε ένα 24ωρο, αυτή τη φορά σε φοιτητή  του Πανεπιστημίου Πατρών σημειώθηκε σήμερα, όπως αναφέρει μιλώντας στο thebest.gr o Πρύτανης  Χρήστος Μπούρας.

Υπενθυμίζεται ότι επίθεση αδέσποτου σε φύλακα βάρδιας στο Πανεπιστήμιο Πατρών, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής.

Για το συμβάν είχε κάνει ανάρτηση ο Πρύτανης στο προφίλ του στο facebook

Ο κ. Μπούρας αναφέρει πως "η επίθεση έγινε σε φοιτητή του Τμήματος Μηχανολόγων στον κεντρικό δρόμο της Πανεπιστημιούπολης. Οι φύλακες κάλεσαν τον πατέρα του παιδιού και πήγαν στο νοσοκομείο. Την Τρίτη τον περιμένω να καταθέσει ενυπόγραφη καταγγελία".

Ο Πρύτανης υπενθυμίζει ότι έχει στείλει επιστολές, ενυπόγραφες καταγγελίες, τόσο στον Δήμο Πατρέων, όσο και στον Εισαγγελέα. Σήμερα δηλώνει για το ζήτημα στο thebest.gr: "Τη σιωπή των αρμοδίων φορέων την εκλαμβάνω ως ενοχή. Προσωπικά κάνω έκκληση να παρέμβουν έστω και τώρα, πριν έχουμε κάποιο δυσάρεστο γεγονός". Και προσθέτει:

"Όσοι αμφισβητούν τα λεγόμενα του Πρύτανη να έρθουν στο γραφείο να πάρουν τις 75 επιστολές, με τις οποίες καταγγέλονται ενυπόγραφα οι επιθέσεις και τις οποίες έχω καταθέσει, τόσο στον Δήμο Πατρέων, όσο και στον Εισαγγελέα".

Πηγή: thebest.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ