Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θρήνος στο Τυχερό Έβρου: Κηδεύτηκε η 28χρονη Εύη - Συνεχίζεται η έρευνα

Η 28χρονη Βίκυ εντοπίστηκε νεκρή το πρωί της Δευτέρας σε μια μικρή χαράδρα περίπου 40 μέτρων

Σήμερα γράφτηκε η τελευταία πράξη του δράματος στο Τυχερό Έβρου με την κηδεία της 28χρονης κοπέλας που βρέθηκε νεκρή το πρωί της Δευτέρας σε δασική περιοχή της Λευκίμμης από συγγενικό της πρόσωπο.

Η 28χρονη οδηγήθηκε στην τελευταία της κατοικία σε κλίμα βαθιάς θλίψης με συγγενείς και φίλους να λένε το τελευταίο «αντίο».

Δείτε το βίντεο

Συνεχίζονται οι καταθέσεις και η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ.

Οι κάτοικοι του χωριού και όσοι γνώριζαν την νεαρή αγρότισσα και επικεφαλής του καρναβαλιού και των αποκριάτικων εκδηλώσεων, αδυνατούν να πιστέψουν το ενδεχόμενο που εξετάζεται πιο σοβαρά από τις Αρχές, αυτό της αυτοχειρίας και ζητούν από την αστυνομία να συνεχιστούν οι έρευνες ούτως ώστε να πέσει άπλετο «φως» στο στις συνθήκες που οδήγησαν στον θάνατό της.

Την ίδια ώρα, οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει να λύσουν το μυστήριο στη συγκεκριμένη υπόθεση θανάτου, εξακολουθούν να συλλέγουν καταθέσεις από μέλη της οικογένειας της 28χρονης, φίλους και συγγενείς, παρά το γεγονός ότι η πρώτη εκτίμηση του ιατροδικαστή που διενήργησε τη νεκροψία - νεκροτομή, «δείχνει» ότι η γυναίκα έδωσε τέλος στη ζωή της.

Υπενθυμίζεται ότι τα ίχνη της γυναίκας είχαν χαθεί το απόγευμα της Κυριακής, από τη στιγμή που έφυγε από το πατρικό της για να δει έναν αγώνα πρωταθλήματος της τοπικής ομάδας ποδοσφαίρου και δεν επέστρεψε. Η κοπέλα έδωσε ραντεβού με την παρέα της στο γήπεδο όμως δεν εμφανίστηκε. Η οικογένειά της ανησύχησε βλέποντας τις ώρες να περνούν και να μην απαντάει στο κινητό της τηλέφωνο και μαζί με στενούς συγγενείς αλλά και κατοίκους της περιοχής ξεκίνησαν να την αναζητούν, ενώ παράλληλα ενημέρωσαν και τις Αρχές για την εξαφάνισή της.

Η 28χρονη Βίκυ εντοπίστηκε νεκρή το πρωί της Δευτέρας σε μια μικρή χαράδρα περίπου 40 μέτρων, κοντά στις «κεραίες», στο χωριό Λευκίμη Σουφλίου. Σε κοντινή απόσταση από τη σορό της βρέθηκε και η μοτοσυκλέτα που οδηγούσε και με την οποία συνήθιζε να πηγαίνει προς το συγκεκριμένο σημείο για βόλτα.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ