Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Μαγικές εικόνες στην Καστοριά: Η ιπτάμενη πιανίστρια παίζει πιάνο στη μέση της λίμνης

Ανάλογη δράση σημειώθηκε και τον περασμένο Ιούλιο, στην κοιλάδα των Τεμπών, με την Έλενα Ξυδιά να ίπταται με το πιάνο της πάνω από τον Πηνειό ποταμό

Η Έλενα Ξυδιά, στο πλαίσιο ειδικής δράσης για την προώθηση της πολιτιστικής και φυσικής κληρονομιάς της Καστοριάς, έπαιξε πιάνο στη μέση της λίμνης.

Το πιάνο μεταφέρθηκε με ειδική πλωτή πλατφόρμα μέχρι τη μέση της λίμνης, και η ίδια μετέβη εκεί με βάρκα. Στη συνέχεια, ξεκίνησε να παίζει τα αγαπημένα της κομμάτια, δημιουργώντας μια μαγευτική ατμόσφαιρα στο όμορφο φυσικό τοπίο της Καστοριάς.

Δείτε την Έλενα Ξυδιά να παίζει πιάνο στη μέση της λίμνης Καστοριάς:

Σημειώνεται ότι τον περασμένο Ιούλιο, η Έλενα Ξυδιά μάγεψε τους επισκέπτες στην κοιλάδα των Τεμπών, όταν την είδαν να ίπταται με το πιάνο της πάνω από τον Πηνειό ποταμό.

Το λευκό πιάνο ήταν κρεμασμένο από τεράστια κόκκινα μπαλόνια με την καλλιτέχνιδα, η οποία φορούσε ένα μακρύ, μοβ φόρεμα να κάνει το θέαμα ακόμα πιο εντυπωσιακό, παίζοντας το τραγούδι «Dream of flying».

Και τις δύο δράσεις σκηνοθέτησε ο Πασχάλης Μάντης.

Δείτε την Έλενα Ξυδιά να παίζει πιάνο αιωρούμενη πάνω από την κοιλάδα των Τεμπών:

Πηγή: lifo

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κασσελάκης: Έσβησε κεράκια με λάθος νούμερο – «Συν ένα παιδιά» (VIDEO)
Μπαίνοντας στο μαγαζί στη Θήβα τον περίμενε μια τούρτα έκπληξη για τα γενέθλιά του, που πάνω της είχε μπλε κεράκια με τον αριθμό 35
Κασσελάκης: Έσβησε κεράκια με λάθος νούμερο – «Συν ένα παιδιά» (VIDEO)