Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Σοκ στην Κρήτη: Πυροβόλησε στο κεφάλι σκύλο που έπαιζε με παιδιά σε αυλή

Μήνυση κατά του άντρα που πραγματοποίησε την επίθεση θα καταθέσει η οικογένεια

Σοκ, αποτροπιασμό και οργή έχει προκαλέσει περιστατικό με πυροβολισμό σκύλου που σημειώθηκε στο Ρέθυμνο της Κρήτης, την ώρα που ο σκύλος έπαιζε με δύο παιδάκια στην αυλή του σπιτιού τους!

Σε ανάρτηση που έγινε από την σελίδα, «Ζωόφιλη Δράση» στο facebook, αναφέρεται ότι ο σκύλος ακούει στο όνομα Άρης και είναι ένα μεγαλόσωμο κουτάβι 9 μηνών. Ο σκύλος έπαιζε με τα δύο μικρά παιδιά της οικογένειας μέσα στην αυλή του σπιτιού της οικογένειας του η οποία είναι περίκλειστη, όταν δέχθηκε επίθεση, με πυροβόλο όπλο, από έναν άνδρα. Πρόκειται για υπάλληλο εταιρείας που βρίσκεται δίπλα στο σπίτι της οικογένειας. Όπως αναφέρεται ο άντρας στεκόμενος ακριβώς έξω από τον μαντρότοιχο της αυλής του σπιτιού πυροβόλησε τον σκύλο στο κεφάλι με το όπλο και ενώ τα δύο παιδάκια ήταν δίπλα του!

Ο Άρης έχει τριάντα σκάγια στο κεφάλι, αλλά λόγω της άμεσης αντίδρασης της οικογένειας, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο κτηνίατρο και θα επιζήσει. Όπως αναφέρεται στην ανάρτηση, ο κακοποιητής του Άρη είναι γνωστός και θα κατατεθεί μήνυση εναντίον του στην εισαγγελία πρωτοδικών Ρεθύμνου.

anartisi_skyllos_kriti.jpg

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ