Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Τέμπη: Η Κατερίνα που σώθηκε ψάχνει τον γάτο της - Ταξίδευαν μαζί στο μοιραίο τρένο

Η ανάρτηση που έγινε στη φιλοζωική σελίδα στο Facebook «Αδέσποτα ζώα Λάρισας»

Προσπάθεια για να βρει το γάτο της, τον οποίο είχε μαζί της πάνω στο τρένο που συγκρούστηκε στα Τέμπη, κάνει η τραγουδίστρια Κατερίνα Αντωνοπούλου.

Η τραγουδίστρια βρισκόταν στο δεύτερο βαγόνι της μοιραίας αμαξοστοιχίας που είχε προορισμό της Θεσσαλονίκη και βγήκε ζωντανή από τη σύγκρουση έχοντας μόνο ένα κάταγμα στον αγκώνα της.

Με ανάρτηση που έγινε στη φιλοζωική σελίδα στο Facebook «Αδέσποτα ζώα Λάρισας», η Κατερίνα Αντωνοπούλου ενημερώνει ότι μαζί της στο μοιραίο τρένο ήταν και ο γάτος της. Ωστόσο, λίγα λεπτά πριν από τη σύγκρουση τον είχε βγάλει από το κλουβί μεταφοράς, με αποτέλεσμα ο γάτος να χαθεί στη σύγκρουση.

Αναλυτικά, στην ανάρτηση που έγινε στη σελίδα «Αδέσποτα ζώα Λάρισας» στο facebook, αναφέρεται:

«Aυτός είναι ο Λου. Ήταν μαζί με την μαμά του στο δεύτερο επιβατικό βαγόνι του μοιραίου τρένου και τώρα τον αναζητεί. Είναι περίπου 10 μηνών  πολύ φιλικός και ακούει στο όνομά του. Η πλατούλα του είναι μαύρη και κοντά στο λαιμό του έχει ένα άσπρο δαχτυλίδι με μαύρο στο κέντρο. Έχει άσπρα ποδαράκια και από το πίσω μέρος στα μπροστινά πόδια έχει μια μεγάλη βουλιτσα μαύρου στο καθένα. Επίσης δεν είναι στειρωμένος.

Παρακαλώ αν έχετε οποιαδήποτε πληροφορία καλέστε στο 6988041794 ή στο 6932485516».

 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ταχιάος: Πρώτη προτεραιότητα επέκταση Μετρό στη δυτική Θεσσαλονίκη
Οι Δήμοι της βορειοδυτικής Θεσσαλονίκης έχουν τη μεγαλύτερη αναπτυξιακή δυναμική και ως εκ τούτου, προκρίνεται ως πρώτη προτεραιότητα η επέκταση του...
Ταχιάος: Πρώτη προτεραιότητα επέκταση Μετρό στη δυτική Θεσσαλονίκη
Τζιτζικώστας: Αγώνας για αναγνώριση της Γενοκτονίας των Ποντίων μέχρι την τελική δικαίωση
Ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας στις εκδηλώσεις για την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου στη...
Τζιτζικώστας: Αγώνας για αναγνώριση της Γενοκτονίας των Ποντίων μέχρι την τελική δικαίωση