Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Μεγάλη φωτιά σε εστιατόριο στη Νέα Σμύρνη - Απεγκλωβίστηκε μητέρα με μωρό (VIDEO)

Μαρτυρίες κάνουν λόγο για εμπρησμό – Απεγκλωβίστηκαν συνολικά 5 άτομα

Συναγερμός σήμανε τα ξημερώματα της Παρασκευής (24/3) στην Πυροσβεστική έπειτα από φωτιά που ξέσπασε περίπου στις 4:30 σε γνωστό εστιατόριο που βρίσκεται σε ισόγειο πολυκατοικίας επί της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου στη Νέα Σμύρνη.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, απεγκλωβίστηκαν, μέσω του κλιμακοστασίου, 5 άτομα από την πολυκατοικία. Ανάμεσά τους υπάρχει ένας τραυματίας, που μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», καθώς και μια μητέρα με το βρέφος της, που μεταφέρθηκαν προληπτικά στο Νοσοκομείο Παίδων.

 

Καταγγελία για εμπρησμό στο εστιατόριο

Την ώρα που ξέσπασε η πυρκαγιά, στο εστιατόριο βρισκόταν ένας αλλοδαπός υπάλληλος, που κατήγγειλε πως άγνωστοι έσπασαν τα τζάμια, πέταξαν κάτι μέσα και αμέσως εκδηλώθηκε η φωτιά. Οι έρευνες των Αρχών είναι σε πλήρη εξέλιξη. Tο εστιατόριο έχει καταστραφεί ολοσχερώς, ενώ εμφανείς είναι και οι ζημιές στην πρόσοψη της πολυκατοικίας.

 

Οι πρώτες στιγμές της φωτιάς

Σε βίντεο που κατέγραψε κάτοικος της περιοχής και μετέδωσε το Open έχουν καταγραφεί οι πρώτες στιγμές μετά την εκδήλωση της φωτιάς στο εστιατόριο που βρίσκεται στο ισόγειο τετραώροφης πολυκατοικίας. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η φωτιά ξέσπασε στις 04:30 τα ξημερώματα και αμέσως σήμανε συναγερμός στην Πυροσβεστική. Στο σημείο έφτασαν ισχυρές δυνάμεις με 10 πυροσβέστες και 4 οχήματα, ενώ έχουν έσπευσαν και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.

Η ενημέρωση από την Πυροσβεστική:

Δείτε το video από το σημείο της φωτιάς:

Πηγή: iefimerida.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ