Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Νέα Σμύρνη: Βίντεο ντοκουμέντο με τους τρεις Κολομβιανούς που άδειασαν θυρίδες τράπεζας

Μετά από έρευνες που κράτησαν πολλούς μήνες, οι άνδρες του τμήματος Διαρρηκτών της Ασφάλειας Αττικής κατάφεραν να ταυτοποιήσουν τους ανθρώπους που κρύβονταν πίσω από τη διάρρηξη

Βίντεο ντοκουμέντα στα οποία αποτυπώνονται οι τρεις Κολομβιανοί που τρύπωσαν τον Ιούλιο του 2022 σε τράπεζα της Νέας Σμύρνης, καταφέρνοντας να αδειάσουν πέντε θυρίδες και να εξαφανιστούν έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Στο οπτικό υλικό σύμφωνα με το newsit.gr, οι τρεις διαβόητοι καταζητούμενοι διαρρήκτες τραπεζών από την Κολομβία, βρίσκονται κοντά στην τράπεζα της Νέας Σμύρνης που έχουν στοχοποιήσει και καταγράφουν λεπτομερώς όλα τα δεδομένα. Παρακολουθούν την τράπεζα και σημειώνουν που υπάρχουν αυξημένα μέτρα ασφαλείας προκειμένου να είναι πανέτοιμοι την στιγμή που θα τρυπώσουν σε αυτή.

Στο πρώτο από τα δύο βίντεο, οι τρεις διαρρήκτες που έχουν πραγματοποιήσει εντυπωσιακά χτυπήματα και σε άλλες χώρες του κόσμου κάθονται σε μια καφετέρια δίπλα από την τράπεζα. Κάποια στιγμή ο ένας από αυτούς θα σηκωθεί από το τραπέζι και θα πάει στην τράπεζα.

Στο δεύτερο βίντεο ντοκουμέντο το οποίο έχει καταγράφει από άλλη κάμερα της περιοχής κι είναι λίγες ώρες πριν το χτύπημα στην τράπεζα, αρχικά εμφανίζονται οι δύο εκ των τριών δραστών να κυκλοφορούν σε δρόμο της Νέας Σμύρνης με μάσκες προφύλαξης από το κορωνοιό, ενώ ο ένας από αυτούς κρατάει και μια δερμάτινη τσάντα. Λίγα δευτερόλεπτα εμφανίζεται και ο τρίτος συνεργός τους.

Μετά από έρευνες που κράτησαν πολλούς μήνες, οι άνδρες του τμήματος Διαρρηκτών της Ασφάλειας Αττικής κατάφεραν να ταυτοποιήσουν του ανθρώπους που κρύβονταν πίσω από τη διάρρηξη κι έχουν πραγματοποιήσει ανάλογες ενέργειες σε Σουηδία, Φινλανδία, ΗΠΑ και Καναδά.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Απαγόρευση κυκλοφορίας το βράδυ σε παιδιά κάτω των 13 σε πόλη στη Γαλλία
Κάθε ανήλικος ηλικίας κάτω των 13 ετών δεν θα μπορεί, χωρίς να συνοδεύεται από έναν ενήλικο, να κυκλοφορεί από τις 23.00 έως τις 06.00 σε δημόσιους...
Απαγόρευση κυκλοφορίας το βράδυ σε παιδιά κάτω των 13 σε πόλη στη Γαλλία
Η επικίνδυνη ασθένεια που απειλεί όσους ξεχνούν να βουρτσίζουν τα δόντια τους
Ένας καθηγητής του Χάρβαρντ μιλά για τον κίνδυνο σοβαρών ασθενειών που διατρέχουν όσοι αμελούν τη στοματική τους υγιεινή
Η επικίνδυνη ασθένεια που απειλεί όσους ξεχνούν να βουρτσίζουν τα δόντια τους