Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Πανό αλληλεγγύης για την 12χρονη από τον Κολωνό στην Ακρόπολη (VIDEO)

Πανό στην Ακρόπολη ανάρτησαν διαδηλωτές για συμπαράσταση στη 12χρονη που έπεσε θύμα βιασμών και μαστροπείας στα Σεπόλια

Πανό αλληλεγγύης στην Ακρόπολη ανάρτησαν διαδηλωτές από την Επιτροπή Αλληλεγγύης στη 12χρονη που έπεσε θύμα βιασμών και μαστροπείας στα Σεπόλια.

Το πανό έγραφε: «GR STATE MAFIA HUMAN TRAFFICKING».

Στην ανακοίνωσή τους επισημαίνουν: «Στα φώτα και τη λάμψη της τουριστικής σεζόν που ξεκινάει ανεβαίνουμε στο «λίκνο του πολιτισμού» για να ακουστούμε σε όλη την πόλη. Να μάθουν όλες και όλοι ότι σε αυτή την πόλη, σε μια φτωχογειτονιά ένα κορίτσι 12 χρονών βιαζόταν και εκδιδόταν κατ’ εξακολούθηση από έναν επιφανή επιχειρηματία στον Κολωνό με διασυνδέσεις στην εξουσία, την κυβέρνηση, την περιφέρεια, τον Δήμο, την αστυνομία, την εκκλησία.

Η αδιαφορία του Ελληνικού Κράτους για τη φροντίδα της επιζώσας, τη φύλαξη της, την ψυχοκοινωνική της στήριξη είναι τόσο απούσα που κάνει τους πάντες να θεωρούν ότι το Κράτος όχι απλά συγκαλύπτει αλλά περιπλέκεται πολυτρόπως με τέτοιου είδους κυκλώματα. Η υπόθεση greek mafia, η υπόθεση της Ηλιούπολης και μια σειρά ακόμα υποθέσεων δείχνουν ότι στο Ελληνικό Κράτος βιαστές και μαστροποί έχουν άσυλο και τα θύματα τιμωρούνται που μίλησαν».

Δείτε βίντεο από την Ακρόπολη

Έγιναν τέσσερις προσαγωγές

Μετά τη δράση στην Ακρόπολη, όπως αναφέρει το in.gr, η ΕΛ.ΑΣ προχώρησε σε τέσσερις προσαγωγές. Ακολούθησε διαμαρτυρία έξω από το Α.Τ. Ακρόπολης για να αφεθούν ελεύθεροι.

12xroni_pano.jpeg

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κασσελάκης για ευρωψηφοδέλτιο: «Ήθελαν ένα μικρό ΣΥΡΙΖΑ, δεν το επιτρέψατε» (Δείτε live)
«Τσίπρα γερά να φύγει η δεξιά» φώναξαν στον πρώην πρόεδρο όταν έφτασε στον χώρο της εκδήλωσης
Κασσελάκης για ευρωψηφοδέλτιο: «Ήθελαν ένα μικρό ΣΥΡΙΖΑ, δεν το επιτρέψατε» (Δείτε live)