Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θανατηφόρο τροχαίο στα Τρίκαλα: Θρήνος για λοχία και την σύντροφό του που σκοτώθηκαν

38χρονος Λοχίας και 30χρονη τα θύματα του τραγικού τροχαίου

Θρήνος επικρατεί για τον τραγικό θάνατο ενός ζευγαριού σε τροχαίο που συνέβη στα Τρίκαλα χθες απόγευμα της Παρασκευής (7/4).

Το θανατηφόρο τροχαίο συνέβη στην επαρχιακό οδό Τρικάλων-Λάρισας, στο ύψος του Πετρόπορου, όταν το επιβατικό αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε το νεαρό ζευγάρι, συγκρούστηκε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες με φορτηγό, που κινείτο στο ίδιο ρεύμα κυκλοφορίας.

Από το επιβατικό αυτοκίνητο ανασύρθηκε νεκρό το ζευγάρι. Σύμφωνα με τις νέες πληροφορίες που μεταδίδουν τα τοπικά ΜΜΕ, νεκρός είναι ο 38χρονος λοχίας Β.Μπ., ο οποίος υπηρετούσε στη ΣΜΥ, και η 30χρονη σύντροφός του Χρ.Π., με καταγωγή από το Διδυμότειχο.

Όπως αναφέρει το trikalavoice.gr, διατάχθηκε νεκροψία-νεκροτομή, ενώ παραγγέλθηκε και πραγματογνωμοσύνη. Ο οδηγός του φορτηγού συνελήφθη και κρατείται προσωρινά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πολλές ταυτόχρονες φωτιές σε 24 ώρες - Έκτακτη σύσκεψη της Πολιτικής Προστασίας
Η σύσκεψη πραγματοποιείται λόγω των πολλών και ταυτόχρονων εστιών που εκδηλώθηκαν τις τελευταίες ώρες και των θυελλωδών ανέμων
Πολλές ταυτόχρονες φωτιές σε 24 ώρες - Έκτακτη σύσκεψη της Πολιτικής Προστασίας
Θεσσαλονίκη: Καλλιτεχνική διαμαρτυρία «save art» στην Αριστοτέλους
Δράση μαθητών και μαθητριών του Καλλιτεχνικού Σχολείου Θεσσαλονίκης με σκοπό την ανάδειξη των προβλημάτων της τέχνης και του σχολείου τους
Θεσσαλονίκη: Καλλιτεχνική διαμαρτυρία «save art» στην Αριστοτέλους