Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Εξιτήριο για τον 18χρονο που δέχτηκε επίθεση στην Ακρόπολη

Προφυλακιστέος ο 17χρονος για το μαχαίρωμα

Εξιτήριο πήρε ο 18χρονος που δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι από συμμορία ανηλίκων το βράδυ της Δευτέρας 17 Απριλίου στην Ακρόπολη. Ο νεαρός, που μόλις ξύπνησε ζήτησε συγγνώμη από τη μαμά του, όπως λέει, περιέγραψε στο MEGA πως τον προσέγγισαν οι δράστες και τα χτυπήματα που δέχτηκε στη συνέχεια σε κοιλιά και λαιμό.

«Σε όλο μου το σώμα είμαι πιασμένος και εκεί που χτύπησα, εννοείται. Ήμασταν εκεί με την παρέα μου, καθόμασταν εκεί σε ένα απομακρυσμένο μέρος θα το έλεγε κανείς. Ήταν δύο παιδιά, μας ζήτησαν τσιγάρα, γύρισα το κεφάλι μου να δω. Του λέω “σόρι φίλε, δεν έχω”» περιγράφει ο νεαρός.

Προφυλακιστέος ο 17χρονος για το μαχαίρωμα στην Ακρόπολη

«Πριν προλάβω να κάνω το οτιδήποτε με πιάνει από το τσαντάκι, μου βάζει το μαχαίρι στην πλάτη. Με πιάνει εκεί αυτός, δεν με άφηνε. Πανικοβλήθηκαν οι φίλοι μου. Πανικοβλήθηκα κι εγώ. Έγινε ένα μπουλούκι. Στην πλάτη απλά με απείλησε, πήγα να του ξεφύγω και γυρνάει μου δίνει μία στον λαιμό και ευτυχώς, δόξα το Θεώ, δεν με πέτυχε καλή εκεί. Μου δίνει και μία στην κοιλιά που αυτή ήταν πολύ καλή» θυμάται ο 18χρονος.

«Το κατάλαβα ότι ήμουν μαχαιρωμένος, απλά δεν είχα πόνο και είχα απλά ζαλάδα. Ζαλιζόμουν, δεν έβλεπα καλά, ήθελα να κλείσω τα μάτια μου. Ήταν δύσκολα, ήταν πολύ βάσανο όλες αυτές οι μέρες» συγκλονίζει.

«Είπα στη μαμά συγγνώμη γιατί ήξερα τι έρχεται»

Το πρώτο πράγμα που έκανε όταν άνοιξε τα μάτια του ήταν να ζητήσει συγγνώμη από τη μητέρα του.

 «Με το που ξύπνησα στο νοσοκομείο είπα στη μαμά συγγνώμη, γιατί ήξερα τι έρχεται, την ταλαιπωρία που θα τραβούσε» συγκινεί ο νεαρός.

Ο 18χρονος πήρε εξιτήριο από τον Ερυθρό Σταυρό, όπου νοσηλευόταν, ενώ όπως δήλωσε ο ίδιος έχει πολύ δρόμο μπροστά του για να αναρρώσει, καθώς τα χτυπήματα που δέχτηκε ήταν δυνατά.

Πηγή in.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΥΡΙΖΑ: Αυτός είναι ο αντικαταστάτης του Δημήτρη Παπανώτα στο ευρωψηφοδέλτιο
Η μητέρα του ανήρτησε σήμερα στο Facebook ευχές για την υποψηφιότητά του γιου της και την επιτυχία του κόμματος στις ευρωεκλογές
ΣΥΡΙΖΑ: Αυτός είναι ο αντικαταστάτης του Δημήτρη Παπανώτα στο ευρωψηφοδέλτιο