Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Σοκ στη Μεταμόρφωση: 57χρονος φωτογράφιζε ανήλικες σε κολυμβητήριο

Οδηγήθηκε στο αυτόφωτο και έπειτα αφέθηκε ελεύθερος – Τι βρέθηκε από την έρευνα που έγινε

Φωτογραφικές μηχανές, lap top, usb και κάρτες μνήμης είναι μεταξύ άλλων ανάμεσα στις συσκευές που εντοπίστηκαν στην κατοχή του 57χρονου Σ.Ι, που φωτογράφιζε ανήλικες στο δημοτικό κολυμβητήριο της Μεταμόρφωσης, κατά την σύλληψη του, όσο και στην έρευνα που έγινε στη συνέχεια στο σπίτι του, στη περιοχή του Ζωγράφου.

Όλα γίνονται φύλλο και φτερό στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ, έτσι ώστε να εξακριβωθεί το περιεχόμενο τους και η πλήρης δράση του. Αστυνομικοί, τον εντόπισαν και του πέρασαν χειροπέδες στην οδό Παπαδιαμάντη, στη Μεταμόρφωση, ενώ σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία από το τμήμα ασφαλείας της περιοχής, για το νόμο «Αρχής προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα».

Κατά τον έλεγχο που του έγινε είχε μαζί του, δύο μαύρες φωτογραφικές μηχανές και μία ασημί, τρεις θήκες μαύρου και χακί χρώματος, δύο ασημί βιντεοκάμερες με δύο θήκες μαύρου και κίτρινου χρώματος και δύο μπαταρίες .

Παράλληλα βρήκαν πάνω του και ένα αυτοσχέδιο χάρτινο κάλυμμα για τις φωτογραφικές μηχανές, το οποίο ήταν κατασκευασμένο από συσκευασία blanco και φέρεται να το χρησιμοποιούσε για να κρύβει την φωτογραφική του μηχανή και την κάμερα όταν κατέγραφε τα κορίτσια.

Ακολούθησε η έρευνα στο σπίτι του, παρουσία δικαστικού λειτουργού , εκεί από όπου οι αστυνομικοί κατέσχεσαν: Τέσσερα lap top, τρεις μετασχηματιστές –φορτιστές lap top, τρία usb, 17 κάρτες μνήμης, διαφόρων μεγεθών χωρητικότητας και τύπου, 3 βιντεοκάμερες, ένα κινητό, 2 tablet , 24 βιντεοκασέτες αναλογικές καταγραφής μέσω βιντεοκάμερας και έναν φορτιστή βιντεοκάμερας.

 

Η καταγγελία

Μία μητέρα ενός αγοριού, φέρεται να ήταν εκείνη που έκανε την καταγγελία , η οποία κατέθεσε και ως μάρτυρας στις αστυνομικές αρχές. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο γιος της φέρεται να την ενημέρωσε για τις κινήσεις του 57χρονου.

Οι άνδρες της ομαδας Δίας διαπίστωσαν οτι βιντεοσκοπούσε και φωτογράφιζε ανήλικα κορίτσια που ήταν με μαγιό ή με αθλητική ενδυμασία, εστιάζοντας στην ηβική περιοχή και στα οπίσθια τους. Ο ίδιος φέρεται να υποστήριξε πως: «Μου αρέσει ο αθλητισμός, είμαι λάτρης της κολύμβησης και γι’ αυτό βγάζω φωτογραφίες».

Ο 57χρονος οδηγήθηκε στο αυτόφωτο και έπειτα αφέθηκε ελεύθερος. Ωστόσο, σε περίπτωση που προκύψει κάποιο νέο στοιχείο από την έρευνα στη διεύθυνση εγκληματολογικών ερευνών, το συμπληρωματικό υλικό θα σταλεί αμέσως στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Πηγή: iefimerida.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ