Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θρίλερ με το θάνατο του ιδιοκτήτη του Kontra Channel - Οι υποψίες για δολοφονία

Γιατί ο εισαγγελέας διέταξε τη διενέργεια νέας νεκροψίας - Οι υποψίες οικείων του για ανθρωποκτονία

Σε θρίλερ εξελίσσεται η διαδικασία για την κηδεία του καναλάρχη του «Kontra Channel», Κωνσταντίνου Παπανικόλα, καθώς επικρατεί μυστήριο γύρω από τον αιφνίδιο θάνατό του.

Ο ιδιοκτήτης του 25% του Contra Channel, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες που ερευνώνται από την Ελληνική Αστυνομία, έφυγε ξαφνικά απο τη ζωή τις πρώτες μέρες του Μαΐου.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε η εκπομπή του Alpha «Super Κατερίνα», λίγο πριν φύγει από τη ζωή ο Κωνσταντίνος Παπανικόλας μεταφέρθηκε από το σπίτι του με ασθενοφόρο σε άγνωστη τοποθεσία.

Το γεγονός αυτό ώθησε τους οικείους αλλά και τον δικηγόρο του να καταθέσουν μηνυτήρια αναφορά στο Α.Τ Ωρωπού για ανθρωποκτονία.

Ο στενός συνεργάτης του Παπανικόλα, Σπύρος Λαμπίρης, κατέθεσε μήνυση για τα αίτια του θανάτου του, ισχυριζόμενος ότι απεβίωσε χωρίς κανένα γνωστό αίτιο ενώ ήταν καλά στην υγεία του.

Μετά την κατάθεση της μήνυσης, ο εισαγγελέας διέταξε τη διενέργεια νέας νεκροψίας για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου, γεγονός που οδήγησε στην αναβολή της κηδείας.

Επίσης, ο δικηγόρος της οικογένειας τόνισε ότι ο εκλιπών του είχε εκφράσει όσο ήταν εν ζωή την άρνησή του να φύγει από το σπίτι του και να τεθεί υπό δικαστική συνδρομή. Η επιθυμία του αυτή φέρεται να έχει αποτυπωθεί και σε βίντεο-ντοκουμέντο που έχουν στα χέρια τους οι αρχές.

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ στο παρακάτω video:

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες: Ο Πούτιν δεν διέταξε την δολοφονία Ναβάλνι
Η αμερικανική εκτίμηση βασίστηκε σε μια σειρά πληροφοριών, συμπεριλαμβανομένων ορισμένων διαβαθμισμένων πληροφοριών, και σε μια ανάλυση των δημόσιων...
Αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες: Ο Πούτιν δεν διέταξε την δολοφονία Ναβάλνι