Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Αυτοκίνητο εισέβαλε στο Πολιτιστικό Κέντρο Ηρακλείου από… τις σκάλες (ΦΩΤΟ)

Βρέθηκε πάνω στα σκαλιά καθόδου προς τον διάδρομο που οδηγεί τους πεζούς στον προαύλιο χώρο και στο φουαγιέ του Πολιτιστικού Κέντρου

Απρόσμενο ήταν το θέαμα που αντίκρισαν σήμερα Πέμπτη 11 Μαΐου, το πρωί, διερχόμενοι πολίτες και εργαζόμενοι στο Πολιτιστικό και Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου στην Κρήτη. Ένα ΙΧ αυτοκίνητο είχε εισβάλει στο Πολιτιστικό από τις σκάλες και είχε ακινητοποιηθεί, χωρίς κανείς να είναι σε θέση να εξηγήσει την απίστευτη διαδρομή που ακολούθησε και την κατάληξή του.

ix_skales_irakleio_2.png

Το αυτοκίνητο, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, βρέθηκε πάνω στα σκαλιά καθόδου προς τον διάδρομο που οδηγεί τους πεζούς στον προαύλιο χώρο και στο φουαγιέ του Πολιτιστικού Κέντρου. Αμέσως μετά τα σκαλιά ακολουθεί ένα πλάτωμα και στη συνέχεια η έξοδος και η είσοδος του υπόγειου πάρκινγκ του κέντρου, το οποίο παραμένει κλειστό σε ώρες μη λειτουργίας.

Για το συμβάν ειδοποιήθηκε η Τροχαία που έσπευσε στο σημείο για να ερευνήσει το απίστευτο περιστατικό, να εντοπίσει τον ιδιοκτήτη του οχήματος και να διαπιστώσει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβησαν όλα.

ix_skales_irakleio_3.png

Πηγή: ertnews.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ