Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Συνελήφθη γυναίκα που ακολούθησε και έκλεψε το πορτοφόλι περαστικής στον Βόλο

Η δράστιδα τράπηκε σε φυγή, όμως εντοπίστηκε μέσα σε λίγα λεπτά από αστυνομικούς της Ασφάλειας

«Σκιά» μιας ανυποψίαστης ηλικιωμένης έγινε το απόγευμα της Παρασκευής μία Ελληνίδα, η οποία την ακολούθησε χωρίς να γίνει αντιληπτή ως την είσοδο της πολυκατοικίας όπου κατοικεί στο Βόλο και, μόλις εκείνη άνοιξε την τσάντα της για να βγάλει τα κλειδιά της, άρπαξε από τα χέρια της το πορτοφόλι που κρατούσε.

Η δράστιδα τράπηκε σε φυγή, όμως εντοπίστηκε μέσα σε λίγα λεπτά από αστυνομικούς της Ασφάλειας, ακινητοποιήθηκε και στην κατοχή της βρέθηκε το πορτοφόλι με τα 35 ευρώ που περιείχε και την ταυτότητά της, το οποίο αποδόθηκε στην ηλικιωμένη. Η "μακρυχέρα" συνελήφθη και σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου.

Εξιχνίασαν παλιές κλοπές

Μια σειρά... ξεχασμένων κλοπών που γίνονταν συστηματικά πριν από τρία χρόνια σε ένα κατάστημα σε περιοχή των Γρεβενών, εξιχνιάστηκαν μετά από επίμονες έρευνες των αστυνομικών της Ασφάλειας! Από τα στοιχεία που συγκεντρώθηκαν, προέκυψε ότι αυτός που έκλεβε τρόφιμα και άλλα εμπορεύματα από την επιχείρηση ιδιοκτησίας ενός 71χρονου από τις αρχές ως τα μέσα Οκτωβρίου του μακρινού 2020, ήταν ένας 22χρονος Έλληνας σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία και υποβλήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Γρεβενών.

Οι ίδιοι αστυνομικοί εξιχνίασαν και μια άλλη σειρά κλοπών που είχαν γίνει από τα τέλη Δεκεμβρίου του 2021 ως τα τέλη Ιανουαρίου του 2022 από μια αποθήκη στον εξωτερικό χώρο του σπιτιού ενός 55χρονου σε περιοχή των Γρεβενών. Δράστης ήταν ένας άλλος 22χρονος Έλληνας που είχε κλέψει ένα μοτοποδήλατο και οικοδομικά υλικά και σε βάρος του σχηματίστηκε ξεχωριστή δικογραφία για κλοπές.  

Πηγή: protothema

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ