Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Σάκης Αρναούτογλου: Με τι καιρό θα ψηφίσουμε την Κυριακή των εκλογών

Η πρόγνωση για τις επόμενες ημέρες

Ίδιο θα παραμείνει το σκηνικό του καιρού και το επόμενο 24ωρο. Από το μεσημέρι και μετά διάσπαρτες μπόρες ή και τοπικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά. Ηλιοφάνεια θα επικρατήσει στα δυτικά και στα νότια ηπειρωτικά και νησιωτικά τμήματα.

Στην ανατολική Στερεά και ανατολική Πελοπόννησο η θερμοκρασία δεν αποκλείεται να φτάσει τους 25 με 26 βαθμούς Κελσίου, από την Κυριακή όμως θα σημειώσει μικρή πτώση.

Ηλιοφάνεια αναμένεται στην Αττική το μεγαλύτερο διάστημα της ημέρας, με κάποια σύννεφα προς το απόγευμα στα ορεινά, όπου δεν αποκλείεται να εκδηλωθούν και κάποιες μπόρες.

Οι άνεμοι βορειοδυτικοί στα 4 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία στους 14 με 26 βαθμούς Κελσίου.

Η Κεντρική Μακεδονία θα έχει κάποιες τοπικές μπόρες στα ανατολικά τις πρωινές ώρες, οι οποίες θα επεκταθούν δυτικότερα μετά το μεσημέρι. Τοπικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν κυρίως στα πιο ορεινά τμήματα.

Οι άνεμοι στα 4 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία στους 14 με 24 βαθμούς Κελσίου.

Ηλιοφάνεια θα επικρατήσει την Παρασκευή με κάποιες ολιγόλεπτες μπόρες σε ορεινές-ημιορεινές περιοχές της Θεσσαλίας.

Λασποβροχές ασθενούς έως και μέτριας έντασης θα έχουμε το Σάββατο στα δυτικά-νοτιοδυτικά. Στην υπόλοιπη χώρα θα έχουμε αρκετή ηλιοφάνεια.

Συννεφιές με σκόνη στην ατμόσφαιρα θα επικρατήσουν την Κυριακή των εκλογών, με μπόρες στα δυτικά και βόρεια και πέρασμα από λασποβροχές στα κεντρικά και νότια της χώρας.

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον Σάκη Αρναούτογλου:

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ