Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θανατηφόρο τροχαίο στην Κατεχάκη – Αστυνομικός παρασύρθηκε από ΙΧ

Είχε μεταβεί στο σημείο με υπηρεσιακό όχημα της Τροχαίας για να καταγράψει άλλο τροχαίο ατύχημα που είχε γίνει

Στη σύλληψη ενός 33χρονου Έλληνα, προχώρησε η τροχαία για ανθρωποκτονία από αμέλεια, μετά τη θανατηφόρα παράσυρση του 43χρονου αστυνομικού στη λεωφόρο Κατεχάκη. Ο 33χρονος σταμάτησε στο σημείο και συνελήφθη, όπως προβλέπει ο νόμος.

Ο άτυχος αστυνομικός -που άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο- υπηρετούσε στην Υποδιεύθυνση Τροχαίας Αθηνών, με τους συνάδελφους του να μιλούν για έναν εξαιρετικό επαγγελματία και κυρίως άνθρωπο.

Η έρευνα για τις συνθήκες του δυστυχήματος, είναι σε εξέλιξη και με βάση τις μέχρι τώρα πληροφορίες , ο αστυνομικός μετέβη μαζί με συνάδελφό του, με υπηρεσιακό όχημα της Τροχαίας για να καταγράψει τροχαίο ατύχημα που είχε γίνει στη λεωφόρο Κατεχάκη.

Η παράσυρση του σημειώθηκε περίπου στις 22.30 ενώ βρισκόταν στη λεωφόρο Κατεχάκη, στο ύψος της εξόδου της Αττικής Οδού (ρεύμα προς Ηλιούπολη). Ο αστυνομικός μεταφέρθηκε βαριά τραυματισμένος στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο και λίγη ώρα αργότερα υπέκυψε στα τραύματά του.

Σε βάρος του 33χρονου οδηγού που παρέσυρε τον αστυνομικό της Τροχαίας σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από αμέλεια, ενώ αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

Πηγή: iefimerida.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Άναψε φωτιές ο Παππάς: Σκληρή κόντρα μετά τις δηλώσεις για συνεννόηση (VIDEO)
Είπε ότι υπήρχε προετοιμασία με τα άλλα κόμματα της αντιπολίτευσης για την κατάθεση πρότασης δυσπιστίας - Αντιπαράθεση μέχρι τα ξημερώματα στη Βουλή
Άναψε φωτιές ο Παππάς: Σκληρή κόντρα μετά τις δηλώσεις για συνεννόηση (VIDEO)
Ξεσπά ο Αντώνης Κανάκης για Τέμπη: «Σε πιάνει μπόχα, αηδία» - Τα ερωτήματα που θέτει
«Ένα ακόμα δυστύχημα είναι ότι δυστυχώς επάνω σε αυτή την υπόθεση έχουν ξεκινήσει να παίζονται χίλια δυο παιχνίδια» είπε ο Αντώνης Κανάκης
Ξεσπά ο Αντώνης Κανάκης για Τέμπη: «Σε πιάνει μπόχα, αηδία» - Τα ερωτήματα που θέτει