Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Ο Θεσσαλονικιός που άνοιξε και το τελευταίο κουτί στο Deal - Το ποσό που κέρδισε! (VIDEO)

Ρίσκαρε ανοίγοντας μέχρι και το τελευταίο κουτί

Ο Γιώργος από τη Θεσσαλονίκη αποδείχτηκε σκληρός μπελάς για τον τραπεζίτη. Στο επεισόδιο της Πέμπτης (1/6)… έκλεισε το Deal της ζωής του στο ομότιτλο παιχνίδι του Alpha με παρουσιαστή τον Χρήστο Φερεντίνο, ρισκάροντας και ανοίγοντας μέχρι και το τελευταίο κουτί.

Αφήνοντας μουδιασμένους και με κομμένη την ανάσα τον παρουσιαστή, αλλά και όλους στο πλατό. Φυσικά και τον τραπεζίτη που του είχε κάνει μια ακαταμάχητη προσφορά, την οποία ο παίκτης αρνήθηκε με στόχο να… τινάξει την μπάνκα στον αέρα και να στείλει τον άνδρα στην άλλη γραμμή του τηλεφώνου στον… ψυχίατρο.

Από την αρχή του παιχνιδιού η τύχη ήταν με το μέρος του Γιώργου και έβγαζε μόνο μικρά ποσά, από την κόκκινη μεριά του ταμπλό. Αυτό είχε ως φυσικό επακόλουθο να αναγκάζει τον τραπεζίτη να αυξάνει συνεχώς τις προσφορές του: 2.800€, 6.000€, 11.000€, 19.500€, 22.000€.

Στο τέλος του 7ου γύρου στον πίνακα του Deal είχαν μείνει τα δύο μεγάλα ποσά, 40.000€ και 60.000€.

Ο Χρήστος Φερνετίνος πήρε αμέσως τον λόγο: «Στο προηγούμενο παιχνίδι είχαμε μείνει στο τέλος με 40.000 και 20.000 ευρώ – Ο λόγος για την Άννα – Μαρία από τη Ρόδο που έκανε ένα υπέροχο παιχνίδι, έμεινε στο τέλος με τις 20.000 και τις 40.000 και τελικά δεν ρίσκαρε. Έφυγε από το παιχνίδι κατά 28.500 ευρώ πλουσιότερη. Σε αυτό το παιχνίδι μένουμε με 40.000 και 60.000. Αυτά συμβαίνουν μόνο στο Deal. Τρελό, είναι τρελό».

Το τηλέφωνο χτύπησε και ο παρουσιαστής δήλωσε: «Δεν έχετε λόγια. Τους χαιρετισμούς του. Χειρότερο, πολύ χειρότερο από το προηγούμενο λέει ο τραπεζίτης. Να κάνετε παρέα λέει. Ταιριάζετε».

Ο Γιώργος άκουσε από τον τραπεζίτη την προσφορά των 47.500€ και αφού μίλησε στο τηλέφωνο με τον αδερφό του, Ισαάκ από τον όποιο είπε πως δεν θέλει να ακούσει τίποτα, απλά πήρε να του πει μια καλησπέρα, αποφάσισε να πάρει το ρίσκο! «Κάλλιο πέντε και στο χέρι λένε, παρά δέκα και καρτέρι. Αλλά αν δεν ρισκάρεις, δεν ξέρεις που μπορεί να φτάσεις».

Αρνήθηκε το ποσό ανεβάζοντας την αδρεναλίνη στα ύψη και κέρδισε τα 40.000€ που είχε στο κουτί του. Έφυγε από το παιχνίδι έχοντας πετύχει τον στόχο του, που ήταν να επενδύσει ένα ποσό στην οικογενειακή επιχείρηση και να κάνει δώρο στους γονείς του ένα ταξίδι στην Αλάσκα!

Πηγή newsbeast.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

yourdog
Θεσσαλονίκη: Εκπαιδεύστε τώρα τον σκύλο σας με έκπτωση 50% - Μόνο 230€
Το TyposThes σε συνεργασία με τη σχολή εκπαίδευσης σκύλων Yourdog σας προσφέρουν τη δυνατότητα να εκπαιδεύσετε τον σκύλο σας με έκπτωση 50% από τις...
Θεσσαλονίκη: Εκπαιδεύστε τώρα τον σκύλο σας με έκπτωση 50% - Μόνο 230€