Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Ηράκλειο: Στη ΜΕΘ νοσηλεύεται 36χρονη έπειτα από καυγά με τον σύντροφό της

pagni

Ο 36χρονος επιτέθηκε στη σύντροφό του με αιχμηρό αντικείμενο, μετά από καυγά που ξέσπασε μεταξύ τους

Στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ με σοβαρά τραύματα στον θώρακα, την πλάτη και τα άνω άκρα, νοσηλεύεται 36χρονη από το Ηράκλειο, μετά από καυγά με το σύντροφό της.

Σύμφωνα με τον Διοικητή του ΠΑΓΝΗ Γιώργο Χαλκιαδάκη, η 36χρονη γυναίκα νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση και πάντως εκτός κινδύνου. Η γυναίκα, σύμφωνα με τον διοικητή του νοσοκομείου, βρίσκεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας και η κατάσταση κρίνεται βελτιωμένη. Τα τραύματα που φέρει από τα αλλεπάλληλα χτυπήματα που δέχθηκε, είναι στο θώρακα, την πλάτη και τα άνω άκρα.

Ο 36χρονος σύντροφός της, που μετά την επίθεση στην 36χρονη, αυτοτραυματίστηκε στην κοιλιακή χώρα, έχει συλληφθεί για απόπειρα ανθρωποκτονίας και νοσηλεύεται, ελαφρύτερα τραυματισμένος, στη χειρουργική κλινική του νοσοκομείου. 

Το ζευγάρι συζούσε στην περιοχή Κορώνι Μαγαρά. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ο 36χρονος επιτέθηκε στη σύντροφό του με αιχμηρό αντικείμενο, μετά από καυγά που ξέσπασε μεταξύ τους.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Πασίγνωστο μαγαζί στο κέντρο ανοίγει ξανά – Με μπιφτέκι, πατάτες κομπλέ
Ο Νίκος Νυφούδης μιλάει στον Τύπο Θεσσαλονίκης για το νέο εγχείρημα δίνοντας μας τα πρώτα insights του νέου «Τίφφανυς» στον πεζόδρομο της Ικτίνου
Θεσσαλονίκη: Πασίγνωστο μαγαζί στο κέντρο ανοίγει ξανά – Με μπιφτέκι, πατάτες κομπλέ