Έκτακτα προβλήματα έχουν προκύψει αυτή την ώρα στο δίκτυο υδροδότησης της Θεσσαλονίκης από την ΕΥΑΘ. Συγκεκριμένα, διακοπή νερού υπάρχει σε 4 περιοχές της πόλης. Αναλυτικά, σύμφωνα με την ΕΥΑΘ:
Διακοπή υπάρχει στην Κάτω Τούμπα, λόγω προβλήματος στην οδό Καισαρείας, το οποίο επηρεάζει και όλους τους γύρω δρόμους. Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ, η υδροδότηση αναμένεται να έχει αποκατασταθεί μέχρι και τις 11:00.
Χωρίς νερό έχει μείνει και περιοχή στην Ευκαρπία, λόγω προβλήματος στην οδό Μουσών, το οποίο επηρεάζει και όλους τους γύρω δρόμους. Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ, η υδροδότηση αναμένεται να έχει αποκατασταθεί μέχρι και τις 11:15.
Διακοπή υπάρχει στην Πολίχνη, λόγω προβλήματος στην οδό Πρίγκηπος Νικολάου, το οποίο επηρεάζει και όλους τους γύρω δρόμους. Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ, η υδροδότηση αναμένεται να έχει αποκατασταθεί μέχρι και τις 11:15.
Χωρίς νερό έχει μείνει και περιοχή στον Εύοσμο, λόγω προβλήματος στην οδό 28ης Οκτωβρίου, το οποίο επηρεάζει και όλους τους γύρω δρόμους. Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ, η υδροδότηση αναμένεται να έχει αποκατασταθεί μέχρι και τις 12:00.
- Θεσσαλονίκη: Απειλούν να «πετάξουν» από το σπίτι της 92χρονη πολύτεκνη με αναπηρία - Γιατί της κάνουν έξωση
- Θεσσαλονίκη: Σφοδρό τροχαίο με τραυματία – Τρελή πορεία ΙΧ, χτύπησε στις μπάρες και ανετράπη (VIDEO)
- Θεσσαλονίκη: Παραχώρηση δημοτικού ακινήτου για τη στέγαση του «Αγίου Στυλιανού»
- Θεσσαλονίκη: Μέχρι και 40% μειωμένες πληρότητες στην έξοδο για 26η και 28η Οκτωβρίου