Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Χριστίνα Σούζη: Είχα βγάλει μόλις τη ζώνη του ΙΧ – Το πρόσωπό μου ήταν γεμάτο αίμα

Η γνωστή μετεωρολόγος εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο – Το πρώτο μήνυμα μετά το ατύχημα

Στο νοσοκομείο παραμένει η μετεωρολόγος του ΣΚΑΪ, Χριστίνα Σούζη μετά το ατύχημα που είχε χθες Τετάρτη με το αυτοκίνητό της στη λεωφόρο Κηφισίας.

«Δεν ξέρω πώς, αλλά τη γλίτωσα φτηνά!. Τόση αγάπη από όλους εσάς τους φίλους μου δεν την φανταζόμουν. Σας ευχαριστώ και σας αγαπώ κι εγώ. Περισσότερα μόλις βγω από το νοσοκομείο» ήταν το πρώτο μήνυμα της Χριστίνας Σούζη μετά το τροχαίο ατύχημα που είχε χτες το απόγευμα.

Δείτε την ανάρτησή της:

 

Πώς περιέγραψε το ατύχημά της

Το τροχαίο συνέβη στη λεωφόρο Κηφισίας, όταν η Χριστίνα Σούζη έχασε τον έλεγχο και το αυτοκίνητο ανατράπηκε. Η μετεωρολόγος του ΣΚΑΪ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου και υποβλήθηκε σε προληπτικές εξετάσεις. Αναμένεται να λάβει εξιτήριο.

Η ίδια μίλησε σήμερα το πρωί στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, «Πρωινό μας» με τη Φαίη Σκορδά και περιέγραψε πώς συνέβη το περιστατικό. «Είμαι ακόμα στο νοσοκομείο. Έχω αρκετά ράμματα στο πρόσωπο, παίρνω ενδοφλέβια αντιβίωση και είμαι πολύ καλά» ανέφερε η κυρία Σούζη και συνέχισε: «Δεν ξέρω πώς έγινε. Αυτό που θυμάμαι είναι ότι βρέθηκα ανάποδα, μέσα σε ένα αυτοκίνητο. Ίσως αποσπάστηκε η προσοχή μου κάπως δεν ξέρω. Με βοήθησε να βγω από το αυτοκίνητο ο Βασίλης Κωνσταντίνου. Βγήκα και κάθισα στο πεζούλι περπατώντας. Εκεί κατάλαβα ότι δεν είχα κάτι σπασμένο» είπε.

Όπως είπε η κυρία Σούζη, είχε αίματα στο πρόσωπο και τα χέρια της ωστόσο στάθηκε τυχερή μέσα στην ατυχία της. «Θυμάμαι τον εαυτό μου μέσα στο αυτοκίνητο το αναποδογυρισμένο και να λέω τώρα έχω τελειώσει». Παράλληλα, η κυρία Σούζη ευχαρίστησε τον κόσμο για την αγάπη που της έχει δείξει.

Συμπλήρωσε, δε, ότι «τα χέρια μου ήταν γεμάτα αίματα, η κόρη μου δεν ήξερε τίποτα, δεν ήξερε τίποτα και έπαθε σοκ με τις φωτογραφίες καθώς δεν μπορούσε να μας βρει στο τηλέφωνο».

Η μετεωρολόγος του ΣΚΑΪ είπε, επίσης, ότι «είχα βγάλει τη ζώνη επειδή πλησίαζα στο ραντεβού. Θα μπορούσα να σας είχα χαιρετήσει».

Δείτε τις δηλώσεις της:

Πηγή: skai.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Στις 26 Μαΐου η Νέα Παραλία γίνεται ροζ - Μεγάλη γιορτή για την πρόληψη
Έρχεται το 1ο “Pink Together”, η μεγαλύτερη ενημερωτική εκστρατεία στη Β. Ελλάδα για την Πρόληψη και Έγκαιρη Διάγνωση του Καρκίνου του Μαστού
Θεσσαλονίκη: Στις 26 Μαΐου η Νέα Παραλία γίνεται ροζ - Μεγάλη γιορτή για την πρόληψη