Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Παγώνη: «Ατυχέστατη η δήλωση του Πνευματικού για τους καρκινοπαθείς» (VIDEO)

Τόνισε πως οι καρκινοπαθείς θα πρέπει να έχουν την καλύτερη περίθαλψη

Σάλο έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις του βουλευτή ΝΔ Σπύρου Πνευματικού για την κατάσταση του ΕΣΥ και τους ασθενείς που νοσούν με καρκίνου τελικού σταδίου.

«Ένας καρκινοπαθής τελικού σταδίου δεν είναι υποχρεωτικό… δεν θα τα καταφέρει, δεν έχει καλή πρόγνωση, πρέπει κάποια στιγμή να τραβήξουμε μια γραμμή. Γιατί; Γιατί είναι πάρα πολύ δύσκολο να μπορέσουμε να αντεπεξέλθουμε στα έξοδα που χρειάζονται για την αντιμετώπιση των συνανθρώπων», είχε αναφέρει ο βουλευτής.

Οι δηλώσεις αυτές προκάλεσαν σφοδρές αντιδράσεις, με τον γραμματέα της ΝΔ Παύλο Μαρινάκη να εκφράζει τη δυσαρέσκειά του. Από την πλευρά της η Ματίνα Παγώνη σχολίασε τη δήλωση του βουλευτή ατυχέστατη, ενώ τόνισε πως οι καρκινοπαθείς θα πρέπει να έχουν την καλύτερη περίθαλψη.

«Καμία πολιτεία, κανένα υπουργείο δεν έχει τοποθετηθεί πάνω σε αυτούς τους ανθρώπους που έχουν ένα πόνο και ξέρουν τι τους μέλλει γενέσθαι. Εμείς έχουμε τοποθετηθεί όλοι, θα πρέπει να έχουν την καλύτερη περίθαλψη, να μην περιμένουν στα ΤΕΠ των νοσοκομείων, να μην μπαίνουν σε δωμάτια με 3 – 4 ασθενείς. Χρειάζεται να έχουν νοσοκομεία για να νοσηλεύονται και να κάνουν τις θεραπείες τους με τις καλύτερες συνθήκες», είπε.

Δείτε τις δηλώσεις της Μαρίνας Παγώνη:

Πηγή: megatv.com

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ευρωεκλογές χωρίς Ευρώπη
Η ελληνική οπτική απέναντι στις Ευρωεκλογές σχεδόν έχει εξοστρακίσει τη λέξη Ευρώπη από τις προγραμματικές διακηρύξεις
Ευρωεκλογές χωρίς Ευρώπη