Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Απίστευτο περιστατικό: «Ιπτάμενο» λεμόνι τραυμάτισε γυναίκα οδηγό μέσα στο ΙΧ της

Η εξήγηση για το ασυνήθιστο περιστατικό στα Χανιά

Τα είδε όλα μια  65χρονη οδηγός στα Χανιά, όταν... λεμόνι εξ ουρανού μπήκε στο αυτοκίνητό της και την τραυμάτισε!

Το παράξενο περιστατικό  έλαβε χώρα το απόγευμα της Κυριακής στην Χαλέπα Χανίων, όταν η 65χρονη γυναίκα ενώ οδηγούσε ένιωσε να πέφτει με φόρα πάνω της ένα βαρύ αντικείμενο από το ανοιχτό παράθυρο του αυτοκινήτου της.

Το αντικείμενο που τελικά ήταν ένα... ολόκληρο λεμόνι την τραυμάτισε στο στέρνο, ενώ όπως ανέφερε η ίδια,  γλίτωσε από τύχη το τροχαίο ατύχημα καθώς κατάφερε παρά τον πανικό και τον πόνο της να κρατήσει ίσιο το τιμόνι και να συνεχίσει την πορεία της επί της οδού Ακρωτηρίου, κοντά στον Κατσαμπά.

 «Όλα έγιναν σε κλάσματα δευτερολέπτου. Δεν πρόλαβα να δω τι ήταν, τόσο πολύ πονούσα που θα πίστευα ακόμα κι ότι με πυροβόλησαν αν δεν ήταν η μυρωδιά μέσα στο αυτοκίνητο που μ’ έκανε να καταλάβω ότι επρόκειτο για λεμόνι» σημειώνει η ίδια στο zarpanews.gr.

Πώς το λεμόνι κατέληξε μέσα στο αυτοκίνητο

Ακόμα πιο απίστευτη όμως είναι η εξήγηση του περιστατικού… Αμέσως μετά το χτύπημα, και αφότου η γυναίκα πάρκαρε στο σπίτι συγγενικού της προσώπου που είχε ξεκινήσει για να επισκεφθεί, περιέθαλψε το τραύμα και στη συνέχεια κατήγγειλε το περιστατικό στην Αστυνομία.

Οι αστυνομικοί σε ελάχιστα λεπτά έφτασαν στο σημείο για να εξακριβώσουν τι είχε συμβεί και χωρίς να δυσκολευτούν καθόλου έφτασαν στον… ένοχο. Επρόκειτο για έναν άνδρα, κάτοικο της περιοχής, ο οποίος εκτελούσε κηπουρικές εργασίες!

Το λεμόνι λοιπόν, πιάστηκε ολόκληρο μέσα στο χλοοκοπτικό μηχάνημα και εκσφενδονίστηκε, πέρασε με φόρα μέσα από το ανοικτό παράθυρο του οχήματος που βρισκόταν εν κινήσει και τραυμάτισε τη γυναίκα!

Η ίδια πάντως, εφόσον επρόκειτο για τέτοιο παράδοξο συμβάν, δήλωσε πως δεν επιθυμεί την ποινική του δίωξη ενώ εκείνος μέσω των αστυνομικών εξέφρασε την ειλικρινή του συγγνώμη.

zarpanews.gr

*Φωτ. αρχείου

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Νίκος Πετρουλάκης: 27.500 εν ενεργεία στρατιωτικοί υπό διωγμό, μετά τα 50 τους χρόνια
Τι ειπώθηκε σε συνάντηση που είχε η Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας με τον υποψήφιο Ευρωβουλευτή της «Ελληνικής Λύσης»
Νίκος Πετρουλάκης: 27.500 εν ενεργεία στρατιωτικοί υπό διωγμό, μετά τα 50 τους χρόνια