Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Διασωληνωμένος ο 15χρονος που παρασύρθηκε από ΙΧ επιβαίνοντας σε πατίνι

Νοσηλεύεται στο ΚΑΤ, όπου μεταφέρθηκε από την Καλαμάτα - Έχει κάταγμα στο κρανίο

Σοβαρό ατύχημα είχαν δύο παιδιά που επέβαιναν σε ηλεκτρικό πατίνι στην Καλαμάτα, όταν συγκρούστηκαν με διερχόμενο ΙΧ, το οποίο τους παρέσυρε. Οι δύο έφηβοι ηλικίας 15 ετών, αγόρι και κορίτσι, τραυματίστηκαν σοβαρά και διακομίσθηκαν στο νοσοκομείο.

Ο νεαρός είναι σε πιο σοβαρή κατάσταση, και κρίθηκε επιτακτική η διακομιδή του στο ΚΑΤ. Η αξονική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε, έδειξε κάταγμα στο κρανίο και πιθανόν εσωτερικό αιμάτωμα. Αρχικά ο 15χρονος είχε τις αισθήσεις του και διακομίστηκε άμεσα στο νοσοκομείο, όπου αργότερα παρουσίασε συμπτώματα απώλειας συνείδησης, οπότε και υποβλήθηκε σε εξετάσεις που οδήγησαν σε διασωλήνωση.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο ντοκουμέντο, τα παιδιά που επέβαιναν στο πατίνι παραβίασαν το STOP στη συμβολή των οδών Εθνικού Σταδίου και Κρήτης, με αποτέλεσμα ο 70χρονος οδηγός να πέσει αφρενάριστος πάνω τους και να τους εκτινάξει πολλά μέτρα μακριά.

Δείτε το σοκαριστικό video:

Πηγή: iefimerida.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες: Ο Πούτιν δεν διέταξε την δολοφονία Ναβάλνι
Η αμερικανική εκτίμηση βασίστηκε σε μια σειρά πληροφοριών, συμπεριλαμβανομένων ορισμένων διαβαθμισμένων πληροφοριών, και σε μια ανάλυση των δημόσιων...
Αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες: Ο Πούτιν δεν διέταξε την δολοφονία Ναβάλνι